Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Latvijā notiks florbola soda metienu turnīrs "Riga Floorball Shootout 2015"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

23. un 24.maijā Rīgā norisināsies vēl nebijis sporta pasākums - RIGA FLOORBALL SHOOTOUT 2015. Tas būs pasaulē pirmais florbola bullīšu turnīrs, kas pulcēs florbola entuziastus no visas pasaules. Paredzams, ka tajā piedalīsies vairāk nekā 50 komandas, kas cīnīsies savā starpā par galveno balvu 500 eiro apmērā no "West Kredit".

Pasākums tiek organizēts ar mērķi, lai popularizētu florbolu kā sporta veidu un pulcētu kopā visus šī sporta veida (un ne tikai) pārstāvjus pēc garās sezonas uz jaunu un nebijušu florbola pasākumu, kas būs ne tikai aizraujošs turnīrs, bet arī ļoti skatāms un vienreizējs šovs. Jau zināms, ka turnīru apmeklēs pasaules čempions, Zviedrijas izlases pirmais vārtsargs Patriks Amans, kā arī tādas šī sporta veida zvaigznes kā Matiass Samuelssons un Rasmus Sundsedts no Zviedrijas.

Latvijas Florbola Savienības prezidents Ilvis Pētersons: "Īpašais turnīra koncepts ar florbola soda metieniem jeb bullīšiem padara to par vēl nebijušu notikumu pasaules florbola vēsturē. Florbola bullīši neapšaubāmi ir viens no emocionālākajiem šīs sporta spēles elementiem, līdz ar to šis noteikti būs viens no lielākajiem florbola pasākumiem Latvijā šajā vasarā. RIGA FLOORBALL SHOOTOUT 2015 būs arī kā laba ieskaņa pasaules čempionātam florbolā vīriešiem, kurš 2016. gadā norisināsies Rīgā."

RIGA FLOORBALL SHOOTOUT 2015 būs divu dienu turnīrs, kuru organizē Latvijas florbola inventāra ražotājs BLINDSAVE un tajā var piedalīties ikviens, kurš sasniedzis 14 gadu vecumu. Turnīra dalības maksa ir tikai 50 eiro. Komandas laipni aicinātas reģistrēties šeit: floorballshootout.com Visus dalībniekus un skatītājus sagaida dažādas aktivitātes un pārteigumi.

Vairāk informācijas par pasākumu var apskatīt RIGA floorball shootout 2015 un facebook lapā: facebook.com

Papildus informācija:
Biedrība "Floorball Addict"
Tel. nr.: +371 26533599
E-mail: floorballshootout@gmail.com
RIGA floorball shootout 2015

     [+] [-]

, 2018-07-16 07:01, pirms 6 gadiem
Tas ir Oceanic finansējums, mēs piedāvājam aizdevumus privātpersonām un uzņēmumiem visā pasaulē, mums ir reģistrēta un licencēta aizdevumu sabiedrība. Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai samaksātu rēķinus? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu uzņēmējdarbību? vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nopirktu dzīvokli? Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, ja jūs interesē saņemt jebkāda veida aizdevumu. E-pasts: Oceanicfinance113@gmail.com vai whats-app: +1(267)725-7570