Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: "Rubene" piekāpjas Čehijas "FbS Bohemians"

Valmierā notiekošā starptautiskā turnīra florbolā "Latvian Open" TOP grupas komandu otrajā spēlē Kocēnu "Rubene" spēkojās ar Čehijas klubu "FbS Bohemians". Kocēnieši gandrīz visu mača laiku atradās iedzinēju lomā un galarezultātā piekāpās ar 5:10, rezultatīvākais starp mūsējiem ar 2 (1+1) punktiem bija Ingars Matisons.
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv


"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.