Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Abi "Latvian Open 2010" fināli - latviešu

Valmierā un Kocēnos notiekošais starptautiskais florbola turnīrs "Latvian Open 2010” nonācis līdz finālspēlēm. Par čempionu titulu dāmu konkurencē cīņu jau uzsākušas "Rubene” un "RSU/Runway”, bet kungu turnīrā čempionu kausu dalīs FBK "Ķekava” un "Lekrings”.

Vienā no sieviešu pusfināla spēlēm Kocēnu "Rubene” diezgan pārliecinoši – ar 3:0, pārspēja Igaunijas komandu "EMÜ SK”, divas rezultatīvas piespēles Lienes Adamanes kontā. Otrajā pusfinālā spēkiem mērojās Rīgas "RSU/Runway” un "VFT” no Somijas. Arī šajā pārī uzvarēja latvietes (5:3), ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Tatjana Varša, bet tikpat daudz rezultatīvu piespēļu Daces Spalvas kontā.

Par 3. vietu: VFT – EMÜ SK
Par 1. vietu: Rubene – RSU/Runway

Pirmajā vīrieši pusfināla pārī nūjas krustoja FK "Bauska” un FBK "Ķekava”. Samērā pārliecinošu uzvaru izcīnīja ķekavieši (4:2), kas mača gaitā bija izvirzījušies vadībā pat ar 4:0. Rezultatīvākais šajā spēlē bija Ķekavas pārstāvis Oskars Repke ar 2 (1+1) punktiem. Otrajā pusfinālā Cēsu "Lekrings” spēkojās ar Somijas Elites līgas klubu "Loviisa Tor”, kas līdz šim turnīru aizvadīja vien deviņu vīru sastāvā. Laikam gan somiem, kuru sastāvā arī trīs latvieši, pietrūka spēka pretoties cēsnieku divkāršajam skaitliskajam pārsvaram – izvirzījušies vadībā ar 1:0, bet otrā puslaika vidū vēl panākot 6:5, viesi savu panākumu tomēr nespēja attīstīt un beigu beigās piekāpās ar 6:9. Uzvarētāju rindās trīs goli Andrim Malkavam, bet somu labā četrus (3+1) rezultativitātes punktus guva Mihails Kostusevs.

Par 3. vietu: FK Bauska – Loviisa Tor
Par 1. vietu: FBK Ķekava – Lekrings

Izmantotie resursi:
latvianopen.com


, 2010-08-22 17:25, pirms 14 gadiem
Taa ir, nav ko blatot Somiem Latvijaa....
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.