Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Latviešu komandas uzzina pretiniekus "Czech Open"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latviešu komandas uzzina pretiniekus "Czech Open"
Cēsu "Lekrings" ar kausu par 3.vietu un bronzas medaļām aizvadītajā sezonā
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Augusta vidū Čehijas galvaspilsētā norisināsies lielākais vasaras florbola turnīrs "Czech Open", kurā šosezon startēs četri klubi no Latvijas un Latvijas U19 izlases kandidāti. Turnīra organizatori veikuši apakšgrupu turnīra izlozi.

Pēc ranga otrajā stiprākajā grupā "Male Pro" Latviju pārstāvēs titulētākā mūsu florbola komanda Cēsu "Lekrings", kas ielozēti C apakšgrupā kopā ar čehu komandām "Black Angels" un "SK Bivoj Litvinov", kā arī ar zviedru komandu "RIG Umea IBF". Savukārt E apakšgrupā spēlēs Latvijas U-19 izlases kandidātu komanda, kuriem apakšgrupā būs jāsacenšas ar čehu komandām "FBC ČPP Bystron Group Ostrava" un "Kanonyri Kladno", kā arī ar "Floorball Koniz U21" komandu no Šveices.

Lielākā pārstāvniecība būs pēc ranga trešajā spēcīgākajā vīriešu turnīrā "Male Open". B12 apakšgrupā spēlēs "FBK Carnikava" kopā ar čehu komandām "CRPA" un "Jackpot", kā arī ar zviedru "Hallandsgatan". Savukārt B13 grupā spēkosies "FBK Ķekava" komanda, kuriem pretim stāsies "EMCO Cholerics" un "FT Sokol Brevnov" no Čehijas, kā arī somu komanda "Team Steissi 02". Latviešu florbola līdzjutēji var cerēt arī uz "Old Crabs" sekmēm, kuri ielozēti B26 grupā kopā ar čehu komandām "FBC Štirli Česke Budejovice" un "SK Florbal Benešov", kā arī slovāku "Žatva 90 Dolny Kubin".