Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

LIDO Vasaras līgas regulārais turnīrs tuvojas finišam

Ritvars Raits
Ritvars Raits

LIDO Vasaras līgas regulārais turnīrs tuvojas finišam
Foto: Ritvars Raits

LIDO Vasaras līgas regulārais turnīrs tuvojas beigām. Vēl jāizspēlē dažas spēles šonedēļ un nākamās nedēļas sākumā un tad jau varēs sākties play-off un spēles par vietām. Dažas komandas jau nostiprinājušas savas pozīcijas tabulā, taču galīgais vietu sadalījums pirms svarīgākajām spēlēm joprojām ir neskaidrs.

A grupa

Piecas uzvaras piecās spēlēs ir "SB Moscow Never Sleeps" kontā un viņi jau nodrošinājuši pole position un automātisku iekļūšanu pusfinālā. Par otru automātisko ceļazīmi uz pusfinālu cīnīsies "Salmingsports" un "Narvesen Sūkļa Bobi". Šī spēle ir pēdējā, kura atlikusi A grupā un noteiks galīgo vietu sadalījumu pirms play-off. Jau skaidrs vietu sadalījums no 4. līdz 6.vietai. 4.vietā atrodas "FK Rīga", kas 1/4 finālā cīnīsies ar "Latvijas Universitāti". Nevienu uzvaru priekšsacīkstēs neizdevās izcīnīt "Babītei", kaut arī praktiski katrā spēlē viņi ar pretiniekiem cīnījās punkts punktā. Tātad babītieši 6.vietā un 1/4 finālā spēlēs ar "Salmingsports" vai "Narvesen Sūkļa Bobiem". A grupas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī šobrīd atrodas Toms Bitmanis no "SB Moscow Never Sleeps", kurš 5 spēlēs spējis gūt 18 punktus (12+6). Vārtsargu statistikas rādītāji labākie Indriķim Siliņam no "Salmingsports".

B grupa

B-1 apakšgrupā pirmo vietu nodrošinājuši "Infolapas.lv", bet otro – AFK. Tālākais vietu sadalījums vēl ir neskaidrs un par iekļūšanu play-off vēl cīnās visas četras pārējās komandas – "Domā?", "Jagerteam", "FK Ādaži" un "SSE Rīga".

B-2 apakšgrupā svarīgu uzvaru izcīnījuši un par līderi kļuvusi "Labi Būs!", kas ar 7:6 pārspēja "Varska". Par iekļūšanu play-off vēl cīnās "Garazabars.lv", "Ā-Team" un "Tornado", bet "Ķekariem" jāsamierinās ar pēdējo vietu. Četrām komandām vēl jāaizvada vismaz viena spēle, kas arī noteiks galīgo vietu sadalījumu apakšgrupā.

B-3 apakšgrupā ir zināmas komandas, kuras iekļuvušas play-off, taču vietu sadalījums vēl var mainīties. Šobrīd līdere ir "Apelsīns", tai seko "FS Masters", trešajā vietā "Miks ar X", bet ceturtā - "Sharp Knifes". Skaidrs, ka play-off neiekļūst "The Mighty Midgets/LU" un "Nujas.lv/KS Trans". Kura no šīm komandām būs pēdējā, bet kura vienu solīti augstāk, noskaidrosies savstarpējā spēlē.

Rezultatīvākais spēlētājs B grupā šobrīd ir Andis Blinds no "Apelsīna", kurš piecās spēlēs sakrājis 20 punktus (8+12). Labākā statistika no vārtsargiem Pēterim Luksam ("Miks ar X").

S grupa

Sievietēm ir zināmas abas komandas, kuras nodrošinājušas iekļūšanu pusfinālā. Pirmo vietu rezervējušas "Las ardillas rabiosas" florbolistes, kuras visas četras aizvadītās spēles uzvarējušas. Otrajā vietā "KoMix". Tālāk seko "PengWins", "Chillax", "Ledus nokusis" un "Ķekavas Bulldogi".

Rezultatīvākā spēlētāja uz šo brīdi ir Līga Garklāva no "Chillax" ar 13 punktiem (6+7) 4 spēlēs. Labākie cipariņi no vārtsardzēm Liānai Aldiņai.

Sekojiet līdzi izšķirošajām spēlēm klātienē. Jau no nākamās nedēļas sāksies play-off, kur noteikti varēs vērot bezkompromisa cīņas par tituliem!

Izmantotie resurs:
vasarasliga.lv