Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Dārznieks

Gadu mijā Rīgā risināsies jauns florbola turnīrs ''Mini Floorball Cup''

29.decembrī Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā risināsies pirmais florbola turnīrs ''Mini Floorball Cup'', kurā florbolisti sacentīsies formātā 3 pret 3 ar vārtsargiem.

Turnīra formāts, kādā tiks aizvadīts ''Mini Floorball Cup'', līdz šim Latvijā nav plaši pazīstams, tiesa, tā ir ierasta prakse citviet Eiropā, kā vienu no piemēriem minot Šveices jauniešu čempionātus, kur nacionālās sacensības bērniem līdz pat 15 gadu vecumam risinās tikai ar 3 laukuma spēlētājiem katrai komandai. Līdz šim Latvijā plašu popularitāti ir guvuši dažādi turnīri ''3 pret 3'' ar krietni mazākiem nestandarta vārtiem, taču šis turnīrs būs īpašs ar to, ka uz izmēros mazāka laukuma (12x24metri) komandas standarta izmēra vārtus sargās vārtsargs. Ikvienam florbola mīļotājam tā būs lieliska iespēja izmēģināt kaut ko pavisam nebijušu un jaunu!

Sacensības notiks 3 grupās: 2003 gadā dzimušo un jaunāku grupa, 1999.-2002. gadā dzimušo grupa un pieaugušo grupa. Dalības maksa turnīrā būs 3 LVL/4.27 EUR no cilvēka, turklāt jaunieši, kas pirms tam būs ņēmuši dalību nometnē ''Masters Winter Camp'', turnīrā varēs startēt bez maksas.

Turnīra organizatori paredz, ka vairākiem spēlēt gribētājiem kā būtisks šķērslis dalībai varētu būt florbola vārtsarga piesaiste, līdz ar to potenciālo komandu pārstāvji ir aicināti sazināties ar turnīra organizatoriem, kas palīdzēs ar vārtsarga piesaisti un, protams, arī otrādi – palīdzēs spēlēt gribošiem vārtsargiem atrast komandu.

Turnīra nolikumu, kā arī pieteikuma formu iespējams atrast šeit. Pieteikuma anketa par līdzdalību turnīrā jāaizpilda līdz 27.decembrim. Plašākai informācijai par gaidāmo turnīru aicinām sazināties ar sacensību galveno tiesnesi Andri Pīlupu (andris@faa.lv).

Izmantotie resursi:
Masters


, 2013-12-17 14:40, pirms 10 gadiem
Komandā tātad ir 3+1 (3 laukuma spēlētāji un 1 vārtsargs?)
, 2013-12-17 14:48, pirms 10 gadiem
Lasam --> 29.decembrī Rīgas Olimpiskajā Sporta centrā risināsies pirmais florbola turnīrs ''Mini Floorball Cup'', kurā florbolisti sacentīsies formātā 3 pret 3 ar vārtsargiem.
, 2013-12-17 16:11, pirms 10 gadiem
Jā, nolikumā tā ir rakstīts, bet nav tas laukums nemaz tik mazs - ar 3 laukuma spēlētājiem bez maiņām būs ļoti grūti. Komandā var pieteikt līdz 7 spēlētājiem, tātad vārtsargs + 2 maiņas, kas ir vislabākais.

Nevaru sagaidīt!

Zachītis rakstīja: Komandā tātad ir 3+1 (3 laukuma spēlētāji un 1 vārtsargs?)
"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.