Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Latvijā redzētais "islandietis" Stefansons pārceļas uz "Pixbo"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvijā redzētais "islandietis" Stefansons pārceļas uz "Pixbo"
Andreas Stefansons pārceļas uz "Pixbo"
Foto: Per Wiklund

Viens no pēdējo divu sezonu rezultatīvākajiem florbolistiem Zviedrijas Superlīgā Andreas Stefensons panācis vienošanos par spēlēšanu "Pixbo Wallenstam IBK" komandā nākamajā sezonā.

Pēdējās divas sezonas Stefansons, kurš pagājušā gada rudenī Valmierā pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā pārstāvēja vecāku dzimtenes Islandes valstsvienību, aizvadīja AIK komandas sastāvā, esot starp čempionāta pašiem rezultatīvākajiem spēlētājiem. Neskatoties uz Stefansona rezultativitāti, AIK komandai iepriekšējā sezona izvērtās ļoti neveiksmīgi, jo vienība nespēja nosargāt vietu Superlīgā, izkrītot uz Allsvenskan.

Kā jau to varēja paredzēt, Stefansons nākamajā sezonā nespēlēs otrajā spēcīgākajā līgā, bet gan pārcelsies uz Gēteborgu, lai pārstāvētu "Pixbo Wallenstam IBK", kas aizvadītajā sezonā izstājās ceturtdaļfinālā.

Jāpiezīmē, ka "Pixbo" ļoti nopieti pastiprinās pirms gaidāmās sezonas, jo no "Linkoping" komandas iegūts Gustavs Fricels, līgums pagarināts ar Martinu Ostholmu un tuvu tam, lai no Šveices komandā atgriestos Albins Turēns.