Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

FK "Valka" jaunieši triumfē turnīrā Krievijā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

FK "Valka" jaunieši triumfē turnīrā Krievijā
"Unihoc Russia Cup" turnīra uzvarētāji FK "Valka"
Foto: FK Valka

No Krievijas ar uzvaru starptautiskajā florbola turnīrā "Unihoc Russia Cup 2018" atgriezušies FK "Valka" jaunieši, kas triumfēja 2002/03. gadā dzimušo spēlētāju grupā, gana pārliecinoši uzvarot visās piecās spēlēs.

Turnīra pirmajā spēlē FK "Valka" sacentās ar krievu klubu FBK-30 no Krievijas, izcīnot panākumu ar rezultātu 6:3. Ar trim vārtu guvumiem izcēlās Aivars Kristians Rullis, bet Dāvim Zēmelim šajā spēlē divi vārtu guvumi un trīs rezultatīvas piespēles. Grupu turnīra otrajā spēlē rezultatīvā mačā ar 7:4 izdevās pieveikt arī "Vaiskom" vienību, vēl vienu rezultatīvu spēli aivadot Rullim, kuram divi vārti un divas piespēles, kamēr Zēmelim 1+2, bet Jēkabs Keišs tika pie diviem precīziem metieniem. Izcīnītās divas uzvaras latviešiem deva pirmo vietu apakšgrupā, kas ļāva ar pamatotām cerībām raudzīties izslēgšanas spēļu turnīra virzienā.

Izcīnītā uzvara grupā ļāva iekļūt ceturtdaļfinālā, kur gaidīja spēkošanās ar "Sestrorecie Bobri" komandu, kuru izdevās apspēlēt ar pārliecinošu 7:2. Neviens no latviešu florbolistiem neguva vairāk par trim punktiem, bet rezultatīvākie ierasti bija Rullis, Keišs (abiem 2+1) un Zēmelis (1+2).

Nodrošinājuši vēl divas spēles cīņā par medaļām, latvieši nedomāja apstāties un turnīra pēdējā dienā pusfinālā izcīnīja 4:0 panākumu pār "Taifun" vienību. Šoreiz spilgtu maču aizvadīja Keišs, kurš pats guva trīs vārtus, ceturtajā vārtu guvumā asistējot ar rezultatīvu piespēli. Pārējiem spēlētājiem šajā cīņa ne vairāk kā viens rezultativitātes punkts.

Visbeidzot, turnīra finālspēlē nācās sacensties ar "Kobra" vienību, kas uz pirmajiem diviem Valkas jauniešu vārtu guvumiem spēja atbildēt ar saviem rezultatīvajiem raidījumiem. Turpinājumā "Valka" panāca 4:2 pārsvaru, bet uz "Kobra' trešo precīzo metienu latvieši pretim lika vēl divus rezultatīvus metienus Dāvja Zēmeļa izpildījumā, kas deva 6:3 uzvaru spēlē un triumfu visā turnīrā. Zēmelim šajā spēlē trīs vārti un divas piespēles, bet Keiša rēķinā hat-trick.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju pirmajā trijniekā ierindojās visi FK "Valka" līderi, Dāvim Zēmelim iekrājot 17 (7+10) punktus, aiz viņa sekojot Jēkabam Keišam ar 13 (11+2) un Aivaram Kristianam Rullim ar 12 (7+5) punktiem. Labākais no pārējo klubu spēlētājiem bija Arsenijs Dmitrijevs no "Taifun", kurš gan savāca "tikai' deviņus punktus.

     [+] [-]

, 2018-05-16 11:35, pirms 6 gadiem
Kapēc jūs nediskvalificēja no tā turnīra?

     [+] [-]

, 2018-05-16 11:36, pirms 6 gadiem
Atkal spēlējāt ar 70 gadniekiem?

     [+] [-]

, 2018-05-16 11:36, pirms 6 gadiem
Kā patika tiesneši?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-16 18:48, pirms 6 gadiem
Opiņā.... Valkas jaunieši Zēmelis un Keišs!!!!!!

     [+] [-]

, 2018-05-16 23:20, pirms 6 gadiem
Nav slikti! Puikām pieredze un arī personīgie iespaidi, ka Krievijā tikai lāči vien nedzīvo. Un tas šajos laikos, kad dominē Rietumu vēji,nemaz nav slikti.