Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Foto: FK "Valka" uzvar turnīrā "LINO.LV OPEN"

Jūsu uzmanībai piedāvājam fotoieskatu florbola turnīrā "LINO.LV OPEN", kas noslēdzās ar FK "Valka" komandas, kurā galveno lomu spēlēja Krievijas izlases uzbrukuma līderis Pāvels Semjonovs, uzvaru. Finālā Valkas florbolisti tikai pēcspēles metienos pārspēja komandu "Naukšēni" (2:1), bet spēlē par trešo vietu Cēsu komanda "IBK Griffin", kas bija pastiprinājušies ar dažiem Virslīgas komandas "Pārgauja" spēlētājiem, ar 5:1 pieveica "Farm Club" florbolistus.
Foto: "LINO.LV OPEN"


"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.