Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Cēsīs norisināsies jau otrā "1000 metienu nometne"

No 8. līdz 10. jūlijam Cēsīs, vienlaicīgi ar "BLINDSAVE vārtsargu nometni", notiks "1000 metienu nometne" laukuma spēlētājiem. Šī florbola nometne palīdzēs ikvienam spēlētājam apgūt un attīstīt metienu prasmi un precizitāti, kā arī iegūt jaunus draugus un pozitīvas emocijas kopā ar Latvijas izlases spēlētājiem un "BLINDSAVE vārtsargu nometnes" dalībniekiem.

Treneru Jura Gribusta, Ata Blinda un Toma Akmeņlauka vadībā nometnē tiks attīstītas tādas prasmes kā metienu tehnika un izpildījums, precizitāte un soda metienu izpilde.

"1000 metienu nometne" notiks jau otro reizi un tajā aicināts piedalīties ikviens laukuma spēlētājs no 12 gadu vecuma. Nometnes laikā dalībniekiem būs iespēja pārspēt vairāk nekā 80 vārtsargus no visas pasaules un izdarīt neskaitāmi daudz metienu pa vārtiem. Visi nometnes dalībnieki iegūs T-kreklu, bet pirmie 20 dalībnieki piedalīsies jaunas Zone nūjas izlozē!

Dalības maksa nometnei ir 50 eiro un tajā ir iekļauti visi treniņi un ēdināšana. Gulēšana notiks sporta zālē uz matračiem, tāpēc līdzi jāņem guļammaiss.

Pieteikties nometnei var pa e-pastu: info@blindsave.com, norādot:
- vārdu, uzvārdu
- vecumu
- T-krekla izmērs
- florbola kluba nosaukumu

Jautājumu gadījumā var zvanīt pa telefonu: 26533599 vai 29395282.

     [+] [-]

, 2016-03-17 12:24, pirms 8 gadiem
Neviens no norādītajiem treneriem nav treneris ar atbilstošu izglītību, visi viņi ir ļoti labi florbola spēlētāji....