Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

"Rubene" – par pusfinālu, "Lielvārde" – par uzvaru apakšgrupā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" – par pusfinālu, "Lielvārde" – par uzvaru apakšgrupā
Foto: Ritvars Raits

Šodien Slovākijas pilsētā Košicē būs jau trešā "EuroFloorball" kausa izcīņas spēļu diena. Ļoti svarīga tā ir abām Latvijas komandām – Kocēnu "Rubenes" meitenēm tikai uzvara dos iespēju iekļūt pusfinālā, bet "Lielvārdes" vīri panākuma gadījumā nodrošinās sev uzvaru apakšgrupā.

Pulksten 12.30 "Rubene" – FC "Outlaws" (Dānija)
Kocēnu "Rubene", kas uz turnīru aizbrauca ne savā labākajā sastāvā, cīņu par "EuroFloorball" uzsāka aizvakar ar zaudējumu Slovākijas čempionei SK "98 Pruske" – 3:7. Vislabāko sniegumu mūsu meitenes parādīja pēdējā trešdaļā, kurā bija ne vien aktīvākas uzbrukumā, bet arī pārākas rezultātā (3:2). Vakar SK "98 Pruske" ar 4:3 pārspēja dānietes, nodrošinot sev pirmo vietu apakšgrupā, tāpēc otra pusfināla vakance tiks sadalīta tieši šodienas spēlē starp "Rubeni" un "Outlaws".

Pulksten 18.00 "Lielvārde" - "Slevik" (Norvēģija)
"Lielvārde" turnīru uzsāka ar pārliecinošu uzvaru pār mājiniekiem – Košices SK "Florko" – 6:2. Šodien mūsējiem daudz nopietnāks pārbaudījums – Norvēģijas čempione "Slevik", kas vakar slovākus apspēlēja vēl pārliecinošāk nekā mūsējie – 10:2, izšķirošo pārsvaru gūstot otrajā un trešajā periodā. Statistika liecina, ka lielvārdiešu vārtsargs Armands Puķītis šobrīd ar 94.28 % atvairītu metienu ir pārliecinoši labākais starp saviem amata brāļiem. Rezultatīvāko spēlētāju topa 2.vietā atrodas mūsu Mikus Valpēters, kurš spēlē pret slovākiem izcēlās ar "hat-trick" un vienu rezultatīvu piespēli.

Visas "EuroFloorball" kausa izcīņas spēles tiek translētas interneta tiešraidē.

Izmantotie resursi:
floorball.lv