Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Potenciālais Zviedrijas rekordists pārceļas uz "IBK Dalen"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Potenciālais Zviedrijas rekordists pārceļas uz "IBK Dalen"
Matiass Valgrēns vēl "Warberg IC" kreklā

Pieredzējušais Zviedrijas florbolists Matiass Valgrēns starpsezonu periodā nolēmis pārcelties no viena Zviedrijas Superlīgas kluba "Warberg IC" uz "IBK Dalen", parakstot triju gadu līgumu.

Valgrēns, kurš Zviedrijas izlases sastāvā aizvadījis 103 spēles, izcīnot divas pasaules čempionātu zelta un divas sudraba medaļas, kopā ar "IBK Dalen" ticis pie Zviedrijas Superlīgas sudraba medaļām, bet ar Šveices spēcīgākās līgas klubu "Wiler-Ersigen" divas reizes kļuvis par šīs valsts čempionu, vienreiz arī aizkļūstot līdz Čempionu kausa finālu.

Ja Valgrēns tiks iekļauts Zviedrijas izlases sastāvā 2016.gada pasaules florbola čempionātā, kas notiks Latvijā, viņš, ļoti iespējams, labos Zviedrijas izlases rekordu aizvadīto spēļu skaita ziņā, jo līdzšinējais rekordists ir Pīters Fišerstroms, kurš valstsvienības kreklu vilcis 106 reizes.

Kluba direktors Urbans Karlsons ir ļoti apmierināts ar panākto vienošanos: "Mēs esam ļoti laimīgi, ka izdevies dabūt atpakaļ Matiasu uz Ūmeo. Valgrēns ir ļoti spēcīgs aizsargs, kurš sniegs mūsu klubam ļoti daudz." Arī pats Valgrēns neslēpj prieku par atgriešanos kluba rindās. "Esmu aizvadījis četrus lieliskus gadus ar "Warberg", kur es attīstīju sevi gan kā spēlētājs, gan kā persona. Ceru, ka "IBK Dalen" klubā arī man būs būtiska loma un, ka kopā spēsim aizkļūt līdz čempionāta zelta medaļām."