Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Cīņu turpina "Brenguļu alus" un FBK SĀC

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cīņu turpina "Brenguļu alus" un FBK SĀC
"Brenguļu alus" joprojām nepārspējams Prāgā

Starptautiskajā florbola turnīrā "Czech Open" cīņu par kausiem turpina vairs tikai divas latviešu komandas - "Brenguļu alus" un FBK SĀC, kas iekļuvušas starp 32 labākajām vienībām "Open" grupā, kas ir nomināli vājākā šajā turnīrā.

"Bauska" apstājas astotdaļfinālā

Vīriešu otrajā spēcīgākajā turnīrā "Bauska" grupu turnīra fāzi noslēdza otrajā vietā, bet piektdienas vakarā pārvarēja pirmo izslēgšanas spēļu kārtu. Astotdaļfinālā nācās spēkoties ar zviedru komandu "RIG Umea IBF", ar kuriem paspēkoties nesanāca. Nebija nospēlētas desmit minūtes, kad zviedri bija priekšā jau ar 4:0. Līdz pārtraukumam vienus vārtus atspēlēja Toms Niedre, bet pēc pārtraukuma zviedri pārsvaru palielināja vēl vairāk, svinot panākumu ar 8:1, tādējādi iekļūstot ceturtdaļfinālā, kamēr baušķeniekiem cīņas Prāgas laukumos bija noslēgušās.

Dāmas apstājas otrajā kārtā

Latvijas vicečempiones "NND Rīga", kas Prāgā nebūt nav optimālajā sastāvā, piektdien pārvarēja pirmo izslēgšanas spēļu kārtu, ar 1:0 apspēlējot slovēņu "Olimpija". Nākamajā kārtā pretinieces bija jau krietni spēcīgākas un pret "Crazy Girls FBC Liberec" tik pārliecinoši aizsardzībā vairs neizdevās nospēlēt. Deviņās minūtēs čehietes guva divus vārtus. Turpinājumā pēc Kristīnes Mičules un Katrīnas Rosohas vārtu guvumiem rīdzinieces divreiz sadeldēja rezultātu līdz minimumam, bet čehietes guva arī ceturtos vārtus, liekot "NND Rīga" posties mājup – 2:4 zaudējums.

Diemžēl arī "Rubenes" dāmu komanda soļoja pa "NND Rīga" iemīto taciņu, netiekot tālāk par otro izslēgšanas spēļu fāzi. Tajā titulētās Latvijas čempiones sacentās ar "K1 Florbal Židenice" no Čehijas. Pirmajā puslaikā tika gūti tikai vieni vārti un to paveica čehietes. Pēc pārtraukuma pārsvars pieauga līdz 3:0, bet pēdējās piecās minūtēs vienības apmainījās vārtu guvumiem. Vienīgo precīzo metienu "Rubenes" rindās šajā cīņā guva Rebeka Laure.

Open grupā cīņu turpina abas latviešu vienības

Izcīnījuši otro vietu apakšgrupā, "FBK SĀC" izslēgšanas turnīru varēja sākt no otrās izslēgšanas spēļu kārtas jeb 1/64 fināla. Tajā latviešiem pretim stājās "OpenCamps Tatran Strešovice", kas nespēja izrādīt vērā ņemamu pretestību. Līdz pārtraukumam pēc trim Alvja Dāles un vieniem Toma Dāles vārtiem, latvieši iekrāja četru vārtu pārsvaru. Pēc pārtraukuma, spēlējot četratā pret četriem vārtus guva Dēvids Osītis un Toms Dāle, bet čehi pie goda vārtiem tika vien sešas minūtes pirms mača beigām. "FBK SĀC" svinēja 6:1 uzvaru, tādējādi turpinot cīņu turnīrā.

Joprojām pārliecinošāko sniegumu no Latvijas komandām demonstrē "Brenguļu alus", kas pēc uzvaras savā apakšgrupā nodrošināja tiesības izslēgšanas turnīrā iesaistīties no trešās kārtas jeb 1/32 fināla. Tajā pretim stājās Norvēģu komanda "Pivas", kas tā arī nespēja tikt pie vārtu guvumiem. Desmitajā minūtē vārtus guva Mārtiņš Broks, pēc pāris minūtēm Ints Vilks dubultoja pārsvaru, bet pirmspēdējā minūtē Broks raidīja bumbiņu pretinieku tukšajos vārtos, uzstādot beigu rezultātu -3:0.

Krūmiņš beidzot iemet, komanda izstājas dramatiskā cīņā

Pirmajās divās spēļu dienās vistālāk bija ticis Morica Krūmiņa pārstāvētais somu klubs "Nokian KrP", kas sasniedza ceturtdaļfinālu. Tajā gaidīja spēkošanās ar citu somu komandu "EraViikingit". Jau pirmajā minūtē pretinieki izvirzījās vadībā, bet sestajā minūtē pie pirmajiem vārtiem turnīrā tika Krūmiņš, rezultātu izlīdzinot. Spēles turpinājumā "EraViikingit" vēlreiz pārņēma vadību, taču latvieša komandas biedri ne vien atspēlējās, bet arī pārņēma vadību. Uzvaru gan nosargāt neizdevās un pusfinālistus nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā, kurā laimīgāki izrādījās "EraViikingit" florbolisti, tiekot pie 4:3 uzvaras, kas Krūmiņu ar komandas biedriem aizsūtīja mājup.

     [+] [-]

, 2018-08-11 18:45, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> 18pop.tk