Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

RTU rektors sveic "RTU/Inspecta" florbolistus

RTU rektors sveic "RTU/Inspecta" florbolistus
Foto: RTU Informācijas centrs

10. oktobrī Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis svinīgi sveica pirmos EuroFloorball Cup čempionu kausa ieguvējus – "RTU/Inspecta" flotbolistus.

Rektors atzina, ka RTU administrācija augstu vērtē "RTU/Inspecta" sasniegumu. Kļūstot par pirmo Latvijas čempionvienību, kas ieguvusi "EuroFlorball Cup" kausu, RTU florbolisti iznesuši gan valsts, gan universitātes vārdu Eiropā.

Svinīgās pieņemšanas sākumā RTU rektors universitātes administrācijas vārdā komandai pasniedza atzinības rakstu un naudas balvu 3000 latu vērtībā, lai tā sekmīgāk varētu sagatavoties dalībai vecā kontinenta prestižākajam florbola klubu turnīram Champions Cup 2012.

Svinīgajā pieņemšanā piedalījās arī Latvijas Florbola savienības prezidents Ilvis Pētersons, kurš klātienē sveica "RTU/Inspecta" spēlētājus un atzina, ka šis ir augstākais sasniegums florbola vēsturē un norādīja, ka nākamajā Champions Cup turnīrā būs gaidāmas sīvākas cīņas, kurām jāsāk gatavoties. Tāpat Pētersons "RTU/Inspecta" florbolistiem novēlēja panākumus un veiksmi turpmākajiem startiem Latvijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


"Leģions/Grobiņas SC", foto: Leģions

Zaicevs pēdējā sekundē ieved "Grobiņu" finālā

Otro sezonu pēc kārtas par Latvijas florbola čempionāta vīriešu 1.līgas titulu cīnīsies “Leģions/Grobiņas SC”, kas pusfināla ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 4:3 izrāva uzvaru pār “Kuldīgas NSS/Linde Grupa”, tādējādi sērijā triumfējot ar 3:1.
"Aizkraukle/Koknese", foto: Floorball.lv

“Aizkraukle/Koknese” pārliecinoši sasniedz finālu un gatavojas titula aizstāvēšanai

Otro sezonu pēc kārtas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā finālā iekļuvuši “Aizkraukle/Koknese” florbolisti, kas svētdien pusfināla sērijas ceturtajā spēlē pārliecinoši ar 15:4 apspēlēja FK “Vārme”, tādējādi sērijā uzvarot ar 3:1.
Patriks Bērzups (#18), foto: Floorball.lv

U-14 vecuma grupas play-off sākas bez būtiskiem pārsteigumiem

Aizvadītas pirmās ceturtdaļfinālu spēles Latvijas florbola čempionātā zēnu U-14 vecuma grupā un pie panākumiem tika visas četras komandas, kuras regulārajā sezonā ieņēma augstāku pozīciju par saviem oponentiem.