Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Višņevska un Garbare izlīdzina rezultātu, Hartmanim sezona noslēdzas

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Višņevska un Garbare izlīdzina rezultātu, Hartmanim sezona noslēdzas
Lauma Višņevska
Foto: Florbalvitkovice.cz

Cīņu par Šveices čempionāta zeltu turpina Laumas Višņevskas un Evelīnas Garbares pārstāvētais klubs, kas izcīnījis uzvaru otrajā pusfināla spēlē, tādējādi līdzsvarojot rezultātu. Savukārt cīņā par tikšanu Somijas otrajā spēcīgākajā līgā pamatīgu sagrāvi piedzīvojis Emīla Hartmaņa pārstāvētais klubs, tādējādi izstājoties no turpmākās cīņas.

Višņevska un Garbare līdzsvaro rezultātu sērijā
Šveices florbola čempionāta pusfināla otrajā spēlē pie panākuma papildlaikā izdevies tikt Evelīnas Garbares un Laumas Višņevskas pārstāvētajam "Wizards Bern-Burgdorf", kas savā laukumā ātri nonāca iedzinējos ar 0:2, bet trešā perioda ievadā atradās zaudētājos ar 2:5, taču spēles papildlaikā svinēja panākumu ar 6:5 (2:3, 0:1, 3:1, 1:0), izlīdzinot rezultātu sērijā – 1:1. Atgādināsim, ka pirmajā spēlē viesos "burves" piedzīvoja neveiksmi pēcspēles metienu sērijā. Šajā nedēļas nogalē ieplānota trešā un ceturtā sērijas spēle. Otrā pusfināla pārī "UHC Dietlikon" divas reizes ar 4:1 un 6:3 pieveica "R.A. Rychenberg Winterthur", tādējādi sērijā panākot 2:0.

Hartmanim mīnus seši sezonas noslēgumā
Cīņu par tikšanu Somijas otrajā spēcīgākajā līgā noslēdzis Emīla Hartmaņa pārstāvētais PSS, kas otrajā izslēgšanas turnīra kārtas otrajā mačā viesos izrādījās pagama nevarīgi pret PHSB komandu, ciešot bezierunu kapitulāciju ar rezultātu 2:15 (0:5, 1:2, 1:8), tādējādi piekāpjoties visā sērijā ar 0:2, izsapņojot sapni par spēlēšanu līmeni augstāk. Regulārajā čempionātā komanda uzvarēja 21 no 22 spēlēm, tāpat gana pārliecinoši pārvarēja pirmo izslēgšanas turnīra kārtu, bet nākamais posms izrādījās nepārvarama barjera. Sezonas pēdējā spēle neveiksmīga arī Talsu florbola audzēknim, kurš spēlēja otrajā maiņā, pie punktiem netiekot, bet cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus seši.