Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Jaunatnes olimpiādes florbola turnīrā uzvar ķekavieši

Par Latvijas Jaunatnes olimpiādes florbola turnīra uzvarētāju kļuvusi Ķekavas novada komanda, kas šodien Līgatnē izšķirošajā mačā par 1.vietu ar 5:2 pārspēja lielvārdiešus. 3.vietu ieguva Stopiņu novada florbolisti, kuri ar 4:2 pieveica Rīgas izlasi.

Rīgas un Stopiņu florbolistu maču ļoti neveiksmīgi sāka rīdzinieki, kuri vispirms ievirzīja bumbiņu paši savos vārtos (0:1), bet pēc tam nerealizēja soda metienu. Otrā perioda vidū stopiņieši izvirzījās vadībā ar 3:0, tikai tad savus pirmos vārtus guva arī rīdzinieki – 1:3. Pēdējās trešdaļas sākumā Rīga florbolisti, spēlējot skaitliskajā mazākumā, spēja rezultāta starpību samazināt līdz minimumam – 2:3. Stopiņu novada izlasei izdevās ne vien nosargāt savu trauslo pārsvaru, bet gūt vēl vienus vārtus un svinēt uzvaru ar 4:2, izcīnot 3.vietu. Par labāko starp uzvarētājiem tika atzīts Kārlis Petrovskis, kurš ar divām piespēlēm bija arī rezultatīvākais. Labākā spēlētāja balvu Rīgas komandā saņēma abu vārtu autors Juris Tretjakovs.

Finālspēlē starp Lielvārdes un Ķekavas novadu pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, bet otrajā ar 3:0 vadībā izvirzījās ķekavieši. Pēdējās trešdaļas sākumā savus pirmos vārtus iemeta lielvārdieši (1:3), tomēr atgriezt spēlei intrigu viņiem tā arī neizdevās. Mača izskaņa bija saspringta un noradījumiem bagāta, bet uzvaru ar 5:2 svinēja Ķekavas novada spēlētāji, kļūstot par Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes florbola turnīra uzvarētājiem. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas novada izlasē saņēma Everts Emīls Gertsons, kuram šajā mačā 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Klāvs Jansons. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina abu vārtu autoru Valteru Cīruli, kuram abas reizes asistēja Rūdis Žukelis.

Vietu sadalījums Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes florbola turnīrā: 1.Ķekavas novads, 2.Lielvārdes novads, 3.Stopiņu novads, 4.Rīga, 5.Talsu novads, 6.Valmiera, 7.Cēsu novads, 8.Tukuma novads.

Visi spēļu rezultāti: ŠEIT.

Par turnīra rezultatīvāko spēlētāju ar 27 (17+10) punktiem kļuva Klāvs Jansons. Lielvārdietim Matīsam Pēterim Polim un rīdziniekam Raitim Ozolam pa 22 punktiem, bet ķekavietim Klāvam Ozoliņam 20 (10+10) punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2015-07-06 00:59, pirms 9 gadiem
Jaunatnes limpiadee viens komandu sporta veids tikai bija??? - nabagu hokejs???
, 2015-07-06 10:16, pirms 9 gadiem
Omamma - kā reiz priekš ubagvalsts Latvijas
Galvenā cīņa - par lielo čempionu kausu. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien "Arēnā Rīga" lielā Superfinālu diena

Šodien no pulksten 11.00 un līdz pat vēlam vakaram "Arēnā Rīga" valdīs florbols – tur tiks aizvadītas četras aizraujošas spēles, kā arī notiks apbalvošanas ceremonijas. Pulksten 11.00 notiks finālspēles starp divām labākajām ELVI florbola līgas sievietēm komandām – Rīgas "NND/RJTC" un Kocēnu "Rubeni". Pulksten 14.00 sāksies vīriešu 1. līgas finālspēle starp komandām "SK Leģions/Grobiņas SC" un FK "Kurši". Pulksten 17.00 cīņā par bronzas medaļām dosies Cēsu "Lekrings" un "FBK Valmiera/Betsafe". Pulksten 20.00 mačā par čempionu kausu nūjas krustos "Talsu NSS/Krauzers" un "FS Masters/Ulbroka". Tiem, kuriem nebūs iespējas šīs spēles skatīties klātienē, atliek cīņu gaitai sekot līdzi televīzijas kanālā TV4.
Čempione "Tornado Titans/CF Liepāja". Foto: Ģirts Gertsons

Fantastiskā finālā noskaidroti jaunie Liepājas čempioni

6. aprīlī ar grandiozu finālu noslēdzās Liepājas 26. čempionāts florbolā. Izšķirošajā mačā "Tornado Titans/CF Liepāja" vien pēcspēles metienos ar 2:1 apspēlēja komandu "FK Kurši FSS". Tikmēr bronzas spēlē "BEL CIBO/MBR" ar 6:3 uzveica "Dunalku".
Čempione "Rubene-1", skanot finālmača finālsvilpei. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Sieviešu 1. līgas čempione – Kocēnu "Rubene-1"

Par Latvijas čempionāta florbolā sieviešu 1. līgas čempioni kļuvusi Kocēnu komanda "Rubene-1", kas šodien Lielvārdes sporta centrā notikušajā finālspēlē ar 7:3 pārspēja "Līgatni". Neapturama šajā mačā bija pieredzējusī florboliste Edīte Bankava, kura izcēlās ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem. Komandai "Līgatne" vicečempiones tituls un sudraba godalgas.