Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Jaunatnes olimpiādes florbola turnīrā finālā – Lielvārde un Ķekava

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien Līgatnē ar spēlēm par 3. un 1.vietu noslēgsies Latvijas Jaunatnes vasaras olimpiādes florbola turnīrs. Pulksten 10:00 mačā par 3.vietu spēkosies Rīga un Stopiņi, bet pulksten 12:00 cīņā par 1.vietu dosies Lielvārde un Ķekava.

Vakar pusfinālā Lielvārdes novada komanda tikās ar Rīgas izlasi un izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 20:6. Uzvarētāju rindās ar 8 (5+3) punktiem izcēlās Matīss Pēteris Polis, sešus golus iemeta Niks Blumfelds, 5 (3+2) guva Rainers Miķelsos, bet pa trim punktiem – Dairis Trops, Rūdis Žukelis un Mariss Giņko, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Dāvidu Barkānu, kuram 4 (1+3) punkti, viņa komandas biedram Adrianam Mihailovam 3 (2+1) punkti.

Otrā pusfināla spēlē Ķekavas novads ārkārtīgi saspringtā cīņā ar 75 pārspēja Stopiņu novadu. Uzvaras vārtus divas (1) sekundes pirms pamatlaika beigām ķekaviešu labā iemeta Klāvs Jansons, kuram šajā mačā 5 (4+1) punkti un labākā spēlētāja balva. Rezultatīvāks par viņu ar 7 (3+4) punktiem bija Klāvs Ozoliņš. Labākais Stopiņu komandas rindās bija Dāvis Grīnhofs ar 3 (2+1) punktiem, viņa komandas biedram Mārtiņam Matīsam Zemītim 3 (1+2) punkti, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Reino Ješēvics.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...