Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Julkunens Zviedrijas čempionus maina pret Šveices čempioniem

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Julkunens Zviedrijas čempionus maina pret Šveices čempioniem
Emils Julkunens
Foto: Pixbo.se

Tikko par Šveices čempioniem florbolā kļuvušas Cīrihes klubs "Grasshoppers" savas rindas pastiprinājis ar Emilu Julkunenu, kurš līdz šim pārstāvēja Zviedrijas Superlīgas klubu "Pixbo".

Šī starpsezona jau ar pirmajām dienām pasaules florbolā ir ļoti aktīva. Kā zināms tad zviedru florbolists Kims Nilsons kļuvis par līdz šim dārgāko florbolistu pasaulē, no jaunajiem Šveices čempioniem "Grassopper" pārceļoties uz Zviedrijas Alsvenskan līgas klubu "Kalmarsund". Nupat kļuvis zināms, ka Nilsona vieta "sienāžu" komandā tukša nepaliks, jo šim klubam pievienosies Emils Julkunens, kurš līdz šim pārstāvēja "Pixbo Wallenstam IBK' komandu, šosezon kopā ar nu jau bijušo klubu kļūstot par valsts čempioniem.

Intervijā "Pixbo" kluba mājaslapā Julkunens atzinis, ka ir vairāki iemesli, kādēļ ir nolemts mainīt ne vien klubu, bet arī valsti. Viens no galvenajiem ir tas, ka ir gribējies izmēģināt kaut ko jaunu. Tāpat viņa draudzene spēlē Cīrihē, pārstāvot "UHC Dietlikon" komandu, no kuras arī izdevies uzzināt daudz ko gan par pilsētu, gan par komandu. Lielākie izaicinājumi Julkunenam būs jaunas valodas apguve un citas kultūras iepazīšana.