Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

6.jūlijā notiks "Jūrmala Floorball Open"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

6.jūlijā Jūrmalā, Majoru sporta laukumā (Rīgas ielā 1), norisināsies pirmais "Jūrmala Floorball Open" 3x3 turnīrs.

Spēles varēs aizvadīt vienlaicīgi uz pieciem florbola laukumiem, spēlējot trīs pret trīs un ar mazajiem florbola vārtiem.

No rīta turnīru iesāks jauniešu U-14 un U-16 vecuma grupu komandas, kas savā starpā noskaidros stiprākās un taktiski gudrākās komandas, kuras cīnīsies par Jūrmalas pilsētas domes un Florbolam.lv sarūpētajām balvām. Pēc jauniešu turnīra apbalvošanas varēsiet atpūsties Jūrmalas pludmalē, izstaigāt Jomas ielu un labi pavadīt laiku.

Dienas otrajā pusē turnīrā iesaistīsies MIX un PRO grupu komandas, kas cīnīsies attiecīgi par 100 eiro un 200 eiro naudas balvām. MIX grupā drīkst spēlēt amatieri, entuziasti, kā arī viens Virslīgas vai 1.līgas spēlētājs, vienlaikus laukumā atrodoties ar vienu sieviešu kārtas pārstāvi. PRO grupā drīkst spēlēt visi florbola spēlētāji.

Par pozitīvu gaisotni visas dienas garumā rūpēsies turnīra vadītājs, kā arī DJ ar mūziku!

Dalības maksa turnīram jauniešiem U-14 un U-16 grupās - 3 eiro no dalībnieka. MIX grupā tā būs 4 eiro no dalībnieka, bet PRO grupā 5 eiro no dalībnieka. Katrā komandā drīkst pieteikt 3-5 spēlētājus.

Turnīram būs iespējams PIETEIKTIES līdz 30.jūnijam, pēc tam pieteikties varēs par nedaudz lielāku dalības maksu. Sacensību dienā pieteikties kādā no grupām būs iespējams vienīgi gadījumā, ja būs vēl brīvas vietas apakšgrupās.

Aicinām iepazīties ar turnīra NOLIKUMU.

Informācija par turnīra norisi un pieteikšanās – pa tel. 26127125 vai 26244231.

Turnīra sponsori: FK "Jūrmala", SIA "Florbolam.lv" un Jūrmalas pilsētas dome.

Uz tikšanos 6.jūlijā Jūrmalā!