Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:283, Did:0, useCase: 3

Cēsniekiem sapnis par medaļām apraujas jau ceturtdaļfinālā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Cēsniekiem sapnis par medaļām apraujas jau ceturtdaļfinālā
Bauskas vīriešu komanda
Foto: sportsbauska.lv

Aizvadīta Latvijas IV Olimpiādes pirmā sacensību diena, kurā savas cīņas uzsāka florbola komandas. Nedaudz negaidīti jau ceturtdaļfinālā ceļš pretim medaļām aprāvās Cēsu novads komandai.

Sešas sieviešu un astoņas vīriešu komandas cīnās par medaļām šajā turnīrā. Dāmu turnīrā jau pirmā spēle izvērtās ļoti saistoša, kurā Cēsu novads ievērojami pastiprinātā komanda vien mača pašā izskaņā izlaida uzvaru no rokām pār Kocēnu novads (4:4), bet pēc tam vienas no galvenajām favorītēm Ķekavas novads neatstāja nekādas cerības Tukuma novada spēlētājām, uzvarot tās ar 15:2. Dienas pēdējā spēlē cēsnieces trešajā trešdaļā atrada spēkus, lai salauztu Liepājas pilsētas komandu, uzvarot to ar 8:3, nodrošinot iekļūšanu pusfinālā. No pirmās vai otrās pozīcijas – tas atkarīgs no grupas turnīra pēdējās spēles.

Vīriešiem uzreiz klāt bija ceturtdaļfinālu cīņas, jo priekšsacīkstes divos posmos tika aizvadītas jau iepriekš. Pirmajā spēlē Rīgas pilsētas komanda neatstāja nekādas cerības Liepājas pilsētas komandai, apspēlējot to ar 10:2. Spraiga izvērtās spēle starp mājinieku Cēsu novads komandu un Bauskas novadu. Baušķenieki savākuši teju maksimāli labāko iespējamo sastāvu un tas atmaksājās, jo florbolisti "grauza grīdu", tiekot pie pelnītas 4:3 uzvaras un iekļūšanas pusfinālā. Dienas turpinājumā Lielvārdes novads gana pārliecinoši ar 9:3 pieveica Valmieru, bet noslēdzošajā cīņā Kocēnu novads ar 3:1 apspēlēja Talsu novadu.

Otrajā sacensību dienā vispirms laukumā dosies Rīgas un Tukuma novada sieviešu komandas, pēc tam pēdējo grupu turnīra maču aizvadīs arī Kocēnu novads un Liepājas pilsētas meiteņu komandas. Dienas turpinājumā spēles par 5.-8.vietu vīriešu komandām starp Liepāju un Cēsīm, kā arī Valmieru un Talsiem. Šiem mačiem pa vidu dāmu spēle starp Rīgu un Ķekavas novadu.

Izšķirošās spēles par medaļām norisināsies 3.jūlijā Cēsu sporta kompleksā un tās būs iespējams vērot arī Sportacentrs.com.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-01 11:52, pirms 8 gadiem
Redzēju Cēsu-Bauskas spēli, godīgi sakot no Bauskas biju gaidījis vairāk, nekāda ''grīdas graušana''. Cēsinieki bija stipri labāki, bet veiksme šoreiz bija Bauskas pusē.

     [+] [-]

, 2016-07-01 14:19, pirms 8 gadiem
Nepiekritīšu. Manuprāt, iemidzināja pirmais metiens pa vārtiem, kas bija rezultatīvs un šķita, ka cēsnieki vien gaida, kad uzvara iekritīs rokās. Patika Bērtulis un J.Rajeckis, kuram redzams progress pa sezonu Šveicē. Bauskai Akmentiņš kaut uz vienas kājas, bet cīnījās cik varēja.