Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ulbrokai/FS Masters" un "Pārgaujai" iespēja uzlabot pozīciju

"Ulbrokai/FS Masters" un "Pārgaujai" iespēja uzlabot pozīciju
Foto: floorball.lv

Šodien ELVI florbola līgā vīriešiem notiks tikai viena spēle - pie "Ulbrokas/FS Masters" viesosies Stalbes "Pārgauja". Mača uzvarētāji uzlabos savu situāciju turnīra tabulā - ulbrokiešiem tā būs iespēja atgūt vicelīderes godu, bet stalbiešiem - panākt Liepājas "Kuršus", kuri ieņem 8.vietu. Viena cīņa notiks arī ELVI līgā sievietēm - nūjas krustos abas galvaspilsētas komandas - "Rīgas Lauvas" un FK "NND".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 15:30 "Ulbroka/FS Masters" – SK "Pārgauja" (Ulbrokas SK)

"Ulbroka/FS Masters" (5.) 20 spēlēs tikusi pie 39 punktiem. Šobrīd ulbrokiešiem ir jau sešas uzvaras pēc kārtas, tostarp gan pār čempioni "Lekringu" un vicečempioni "Mogo-RTU/Rockets", gan arī par šī čempionāta līderi "Lielvārdi". Pēdējais panākums tika svinēts viesos pār "Ķekavas Bulldogs" - 14:3. Rezultatīvākais komandā un ceturtais labākais visā līgā ir Kaspars Šķēls, kuram 49 (28+21) punkti. Ulbrokas komandas vārtsargs Ivars Dišereits ar 84.49% atvairītu metienu ir trešais labākais visā līgā. Ulbrokas un Stalbes komandu pirmā apļa spēlē tika uzstādīts šīs sezonas ezultativitātes rekords - pamatlaiks noslēdzās neizšķirti (14:14), bet papildlaikā uzvaru ar 15:14 svinēja "Ulbroka/FS Masters".
Stalbes SK "Pārgauja" (10.) 20 spēles tikusi pie 19 punktiem. Iepriekšējā mačā stalbieši savā laukumā uzņēma "Valmieru/ViA", kam piekāpās ar 9:14. Rezultatīvākais Stalbes komandā un desmitais labākais visā līgā ar 42 (22+20) punktiem ir Olafs Zvīnis. SK "Pārgauja" ir starp tām trijām komandām (vēl arī FK "Kurši" un "Talsi/Krauzers"), kuras turpina cīņu par pēdējo brīvo vietu izslēgšanas spēļu turnīrā.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – LiepU (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) nospēlējusi 15 spēles, tiekot pie 17 punktiem. Iepriekšējā mačā lauvas Kocēnos ar 6:7 atzina čempiones "Rubenes" pārākumu. Rezultatīvākā Rīgas komandā ar 23 (11+12) punktiem ir Liene Krauja, 21 (12+9) punkts ir Lindai Dadajevai. Abas galvaspilsētas komandas šosezon tikušās divas reizes, uzvaras dalot uz pusēm - 2:5 un 3:0.
Rīgas FK "NND" (3.) čempionātā aizvadījusi 15 spēles, tiekot pie 23 punktiem. Pagājušajā spēlē "Nost No Dīvāna" savā laukumā ar 7:3 uzvarēja LiepU florbolistes. Rezultatīvākā "NND" rindās ar 25 (20+5) punktiem ir Ieva Priede, Karīnai Saidovai 17 (3+14) punktu. Rīgas komandas vārtsardze Liāna Aldiņa ar 92.86% atvairītu metienu ir labākā visā līgā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.