Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

2. līgā noskaidrotas pusfinālistes, "Kuldīgai" tiesības spēlēt 1. līgā

2. līgā noskaidrotas pusfinālistes, "Kuldīgai" tiesības spēlēt 1. līgā
"Līgatne"
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2. līgā noslēgušās ceturtdaļfināla spēles. Pusfinālā tiksies "Apelsīns (Talsi)" un FK "Rīga", kā arī "Līgatne" un "Kuldīga", kuldīdznieki kļuvuši par ceturto komandu, kas ieguvusi tiesības nākamajā sezonā spēlēt 1. līgā.

Tiesības pāriet uz 1. līgu izcīnīja trīs reģionālo turnīru uzvarētājas - "Apelsīns (Talsi)", FK "Rīga" un "Līgatne". Ceturtā "vakance" pienācās labākajai no pārējām izslēgšanas spēļu dalībniecēm. Par tādu kļuva komanda "Kuldīga", kas ceturtdaļfināla sērijā ar 2:0 pārspēja madoniešus un turpinās cīņu par godalgotajām vietām.

"Kuldīga" savā laukumā "Madona 2" florbolistus pārspēja tikai pagarinājumā – 8:7, uzvaras vārtus iemeta Artis Urbanovičs, bet rezultatīvākais ar trijiem punktiem bija Einārs Ločmelis. Madonas komandas sastāvā tikpat punktu guva Vasīlijs Trusovs. Atbildes spēlē kuldīdzinieki uzvarēja daudz pārliecinošāk – 12:6, piecas rezultatīvās piespēles Niklāva Ērcīša kontā, četrus vārtus guva Ivo Solomahins, četri punkti arī Arta Urbanoviča rēķinā.

"Apelsīns (Talsi)" sērijā ar 2:0 uzvarēja "LU/Ulbroka". Viesos talsenieki bija pārāki ar 10:7, Uvis Norde uzvarētāju rindās izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem, bet ulbrokiešu labā pa trijiem rezultativitātes punktiem guva Miķelis Dravnieks un Kristaps Logins. Savā laukumā "Apelsīns (Talsi)" triumfēja ar 9:3, četri punkti Bruno Teibes kontā.

FK "Rīga" divās spēlēs bija ievērojami pārāks par "Krustpils/X3M". Viesos rīdzinieki uzvarēja ar 15:6, seši punkti Gunta Šverna kontā, ar pieciem izcēlās Edgars Turlajs. Savā laukumā FK "Rīga" bija pārāka ar 14:4.

Vissīvākā cīņa notika sērijā starp "Līgatni" un "Ogres vilkiem" – ar 2:1 uzvarēja līgatnieši, divās spēlēs, lai noskaidrotu uzvarētājus, bija nepieciešams papildlaiks. Ogrē pagarinājumā ar 5:4 uzvarēja "Līgatne", uzvaras vārtus iemeta Gvido Grēns. Līgatnē "Ogres vilkiem" izdevās revanšēties – papapildlaikā uzvaras vārtus guva Kristaps Tontegode, nodrošinot ogrēniešiem uzvaru ar 7:6. Šodien Līgatnē abas komandas tikās trešo reizi – ar 6:4 uzvarēja "Līgatne", kuras labā trīs rezultativitātes punktus guva Jānis Jankovičs.

Pusfinālā līdz vienas komandas divām uzvarām tiksies "Apelsīns (Talsi)" un FK "Rīga", kā arī "Līgatne" un "Kuldīga".

Izmantotie resursi:
floorball.lv


, 2012-03-25 16:05, pirms 12 gadiem
KULDĪGA!!! KULDĪGA!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-28 11:35, pirms 12 gadiem
Līgatne - the best of the best!!!!
"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.