Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Nūjas.lv novembra mēneša spēlētājs – Raitis Ozols

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Nūjas.lv novembra mēneša spēlētājs – Raitis Ozols
Raitis Ozols
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas labāko spēlētāju oktobrī. Par labāko 2. līgas pagājušā mēneša florbolistu atzīts FK "Rīga-2" uzbrucējs Raitis Ozols, laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

Florbola komanda FK "Rīga-2" ar uzbrucēju Raiti Ozolu ierindā novembrī aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Rīdzinieki pretinieku laukumā ar 9:5 uzvarēja "RTU/Rockets" (Ozolam 6 (3+3) punkti un labākā spēlētāja balva), savā laukumā ar 16:9 pārspēja "Ropažus" (Ozolam 6 (2+4) punkti), kā arī viesos ar 15:6 sakāva "Rīgas Lauvas" (Ozolam vēlreiz 6 (2+4) punkti). Raitis Ozols ar 42 (17+25) punktiem ir rezultatīvākais ne tikai savā komandā, bet arī visā līgā. Viņa pārstāvētā komanda ar 10 spēlēs izcīnītiem 18 punktiem Centra grupā ieņem 3.vietu.

Nūjas.lv

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...