Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Fans mēneša spēlētājs martā – grobiņnieks Aivars Dēvics

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Fans mēneša spēlētājs martā – grobiņnieks Aivars Dēvics
Aivars Dēvics
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas pagājušā mēneša labāko spēlētāju – par tādu atzīts komandas "Leģions/Grobiņas novads" uzbrucējs Aivars Dēvics. Laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar veikalu tīklu "Fans".

Florbola komanda "Leģions/Grobiņas novads" ar Aivaru Dēvicu ierindā martā aizvadīja trīs spēles, visās izcīnot uzvaru. Grobiņnieki pirmajā ceturtdaļfināla mačā viesos ar 8:7 pārspēja "Koknesi", atspēlējoties no nelabvēlīgā 3:7 rezultāta (Dēvicam 3 (2+1) punkti, to skaitā arī uzvaras vārti), bet atbildes mačā savā laukumā svinēja uzvaru pār koknesiešiem papildlaikā - 6:5 (Dēvicam vēl viens uzvaru nesošs gols, kā arī rezultatīva piespēle). Pusfināla sērijas pirmajā spēlē Grobiņas komanda savā laukumā ar 6:5 pagarinājumā uzvarēja FK "Valka" florbolistus. Aprīlī "Leģions/Grobiņas novads" ar sudraba medaļām un vicečempionu kausu noslēdza šo sezonu, jo valcēnieši tika apspēlēti vēlreiz, bet lielajā finālā piedzīvots zaudējums nu jau čempionei FK "Roja-Rauda Print". Aivars Dēvics ar 66 (41+25) punktiem šajā sezonā bija rezultatīvākais savā komandā un septītais labākais visā līgā.

Fans

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...