Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Fans oktobra mēneša spēlētājs – valcēnietis Edgars Lazdiņš

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Fans oktobra mēneša spēlētājs – valcēnietis Edgars Lazdiņš
Edgars Lazdiņš (FK Valka)
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas pagājušā mēneša labāko spēlētāju – par tādu atzīts komandas FK "Valka" uzbrucējs Edgars Lazdiņš. Laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar veikalu tīklu "Fans".

Florbola komanda FK "Valka" ar Edgaru Lazdiņu savās rindās pagājušajā mēnesī aizvadīja sešas spēles, visās izcīnot uzvaru. Valcēnieši savā laukumā ar 10:6 uzvarēja Kocēnu "Rubene 2" (Lazdiņam 4 (2+2) punkti) un ar 11:5 - "Rēzeknes BJSS" (Lazdiņam 4 (3+1) punkti), viesos ar 16:8 sakāva Jēkabpils komandu FK "Sala" (Lazdiņam 7 (4+3) punkti un labākā spēlētāja balva), Valkā ar 8:5 pieveica "Kalsnavu" (Lazdiņa kontā divi goli), kā arī pretinieku laukumā ar 5:2 uzvarēja "Valmieru/BSS" (Lazdiņam 3 (+2) punkti un labākā spēlētāja tituls) un pagarinājumā ar 9:8 pārspēja "Koknesi" (Lazdiņam seši goli, starp tiem arī uzvaras vārti). Šobrīd Edgars Lazdiņš ar septiņās spēlēs gūtiem 27 (19+8) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, bet visā līgā - piektais labākais. Viņa pārstāvētā komanda ar 20 punktiem ir Vidzemes grupas līdere.

Fans

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...