Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Nūjas.lv oktobra mēneša spēlētājs – Deivids Barkovskis

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Nūjas.lv oktobra mēneša spēlētājs – Deivids Barkovskis
Deivids Barkovskis (#43) junioru izlases spēlētāja formā
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta vīriešu 2. līgas oktobra mēneša labāko spēlētāju. Par labāko 2. līgas pagājušā mēneša florbolistu atzīts "Talsu NSS" uzbrucējs Deivids Barkovskis, laureātam balva tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu Nūjas.lv.

Florbola komanda "Talsu NSS" ar uzbrucēju Deividu Barkovski sastāvā oktobrī aizvadīja četras spēles, visās izcīnot uzvaru. Talsenieki savā laikumā ar 9:4 sakāva "Leģionu/Grobiņas novadu", viesos ar 8:4 pieveica FK "Roja-Rauda Print" (Barkovskim divi gūti vārti), savā laukumā ar 4:3 pārspēja Liepājas "Kuršus 3" (Barkovskim 3 (1+2) punkti), kā arī viesos ar 18:14 sagādāja zaudējumu "Vārmei" (Barkovskim 7 (3+4) punkti. Deivids Barkovskis ar 18 (11+7) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā un astotais labākais punktu guvējs visā līgā, bet viņa pārstāvētā komanda ar piecās spēlēs izcīnītiem 15 punktiem ir Kurzemes grupas līdere.

Pagājušajā mēnesī Deivids Barkovskis komandas "Latvija U19" sastāvā piedalījās divās vīriešu Virslīgas spēlēs, abās būdams rezultatīvs un iegūdams labākā spēlētāja balvu. Mačā pret FK "Bauska" Barkovskis guva vienus vārtus, bet pret Kocēnu "Rubeni" viņa kontā 3 (2+1) punkti. D.Barkovskis ar 4 (3+1) punktiem ir junioru izlases labākais punktu guvējs Virslīgas turnīrā.

Nūjas.lv

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...