Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu 2. līga gatava izslēgšanas spēlēm

Vīriešu 2. līga gatava izslēgšanas spēlēm
Kurzemes grupas uzvarētāji - "Irlava/AVANT" florbolisti
Foto: floorball.lv

Lai arī Latvijas Florbola čempionāta vīriešu 2.līgā vēl nav nospēlēti divi regulārā turnīra mači, jau labu laiku zināmas visas tās astoņas komandas, kuras piedalīsies izslēgšanas spēlēs, kā arī pretinieku pāri.

Vīriešu 2.līgā regulāro turnīru vēl nav pabeigušas komandas "Valmiera/BSS" un FK "Valka", kuras savstarpējo maču aizvadīs šovakar Vidzemes Olimpiskajā centrā, kā arī "Ķekavu Bulldogs" un "Ropažu Raķetes". Toties piektdien, 7.februārī, ar maču Valkā starp FK "Valka" un "Koknese" startēs 2.līgas izslēgšanas spēles – ceturtdaļfināls.

2.līgas Centra grupā uzvarēja "Līgatne" (46 punkti), bet 2.vietu ar 42 punktiem izcīnīja "Rīgas Stradiņa Universitāte". No Kurzemes grupas izslēgšanas spēlēs iekļuva FK "Irlava/Avant" (40) un "Talsu NSS/ADAX" (33). Latgales grupā 1.vietā "Koknese" (42), bet 2.vietā - "Madona 2" (39). Vidzemes grupā ar 43 punktiem triumfēja "Pēdu nav", 2.vietā FK "Valka" ar 37 punktiem. Ceturtdaļfinālā nūjas krustos "Līgatne" un "Talsu NSS/ADAX", "Pēdu nav" un "Madona 2", FK "Irlava/Avant" un "Rīgas Stradiņa Universitāte", kā arī "Koknese" un FK "Valka".

Rezultatīvākie spēlētāji 2.līggā šobrīd ir Rihards Krauklis (Kokneese) ar 73 (38+35), Sakari Lahdesmaki (Rīgas Stradiņa Universitāte) ar 63 (47+16), Normunds Jansons (FK Irlava/Avant) ar 63 (34+29), Renārs Vārsbergs (Madona 2) ar 58 (33+25), Uģis Feldmanis (Līgatne) ar 57 (46+11) un Adrians Mihailovs (FK Jūrmala) ar 51 (32+19) punktiem. Veiksmīgākie vārtsargi: Lauris Karlušas (Koknese) ar 87.50 % atvairītu pretinieku metienu, Ulvis Ansbergs (FK Irlava/Avant) – 86.15 %, un Kārlis Švampe (Talsu NSS/ADAX) – 85.85 %.

Izmantotie resursi:
floorball.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-05 09:20, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Kas otrais soms vai igaunis?
un kas tev sap ?
"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.