Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

„Kurši 2” beidz sezonu ar uzvaru

„Kurši 2” beidz sezonu ar uzvaru
Foto: www.fkkursi.lv

Savu pēdējo spēli Latvijas florbola čempionāta 2.līgā ir aizvadījuši „Kurši 2”, kas pēdējā apļa spēlē viesos ar rezultātu 9:7 apspēlēja vienību „Talsi 2”, tādējādi paliekot trešajā vietā Kurzemes reģionā četru komandu konkurencē. Zīmīgi, ka pirms trešā perioda liepājnieki atradās iedzinējos ar 3:7.

Pirmais periods aizrit ļoti līdzīgā un sīvā cīņā. Ikreiz, kad liepājnieki gūst vārtus, tādējādi izvirzoties vadībā, mājinieki rezultātu izlīdzina. Tā tas turpinās līdz 19.minūtei, kad beidzot „Talsi 2” pārņem iniciatīvu spēlē. Pēc pirmajām 20 minūtēm minimāls pārsvars ar 3:4 laukuma saimnieku pusē. Otrās trešdaļas pirmajā pusē talsinieki lauž spēli, sametot Kristapa Skapsta sargātajos vārtos vēl trīs bumbiņas un panākot jau stabilu vadību ar rezultātu 3:7.

Zinot „Kuršu” otro vienību, varētu domāt, ka spēles liktenis ir izšķirts, taču šoreiz viss nenotiek kā parasti. Divu ātru vārtu atgūšana perioda sākumā Arņa Lasmaņa un Kaspara Sokolovska izpildījumā liepājniekiem vieš cerības uz mača iznākuma pavēršanu savā labā (5:7). Brīdi vēlāk nerealizēts soda metiens liepājnieka Jāņa Lagzdiņa kontā un neizmantots vairākums visas komandas izpildījumā neliek Fortūnai atkāpties no viesiem. Tieši otrādi – tā vēl stiprāk pieķeras un palīdz Kuršiem gūt trīs vārtus divu minūšu laikā, trešo fintu realizējot Arnim Lasmanim un vēl divus vārtus gūstot Kasparam Sokolovskim (8:7). Lai glābtu situāciju mājinieki ir spiesti pēdējās spēles minūtes ņemt nost vārtsargu un spēlēt ar viena vīra pārākumu. Mēģinājums izlīdzināt rezultātu cieš neveiksmi, kad savu piekto golu spēlē jau tukšos vārtos met Kaspars Sokolovskis (9:7).

Savu labāko spēli šosezon aizvadīja liepājnieks Kaspars Sokolovskis, savācot sešus punktus, no kuriem pieci vārti un viena piespēle. Mājiniekiem rezultatīvākie bija Aigars Kalnozols un Aleksis Ziemelis – katram pa diviem vārtu guvumiem.

Latvijas čempionāts florbolā vīriešiem 2.līgas Kurzemes reģionā

Talsi 2 - Kurši 2 7:9 (4:3, 3:0, 0:6)

Metieni: 30:32
Soda minūtes: 2:2

FK Kurši