Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:279, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Vīriešu 2. līgā iespaidīgas uzvaras gūst "Coyote" un "Metēji"

Vīriešu 2. līgā iespaidīgas uzvaras gūst "Coyote" un "Metēji"
FK "Metēji". Publicitātes foto

Pirmās spēles aizvadītas Latvijas čempionāta florbolā vīriešu 2. līgā. Jauno sezonu ar pārliecinošu uzvaru sākusi gan pieredzējusī SK "Coyote" (Inčukalns), gan arī turnīra debitante FK "Metēji" (Ogre).

Turnīra atklāšanas spēlē SK "Coyote" Inčukalnā uzņēma komandu SK "Lauciene", ko sagrāva ar 14:4. Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Kristaps Briedis, kurš atvairīja 52 no 56 pretinieku metieniem, bet rezultatīvākais bija Jānis Levanovičs, kura kontā 8 (5+3) punkti. Arī "Laucienes" rindās labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Sandijs Gabriels Siliņš, kurš atvairīja 59 no 73 metieniem. Debitante FK "Metēji" (Ogre) viesojās pie "Liepupes". Lai arī mača sākumā ogrēnieši nonāca iedzinējos ar 0:2, galarezultātā viņi mājiniekus sakāva ar 13:6. Labākā balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Mārtiņš Zaikovskis, kurš ar 7 (3+4) punktiem bija arī rezultatīvākais. Viņa komandas biedram Tomam Rislingam 5 (2+3) punkti. Par labāko starp liepupiešiem atzina Pēteri Krastiņu, kura kontā 3 (2+1) punkti.

"Aizkraukle/Koknese" savā laukumā ar 8:5 uzvarēja "Rēzeknes BJSS". Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem atzina Rolandu Rubinu. Viņam un Ivo Kokinam pa diviem vārtu guvumiem, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Deniss Ždanovs. Rēzeknes komandā labāko spēlētāja godā četru vārtu autors Ralfs Karpovs, bet viņa komandas biedram Andrejam Kozlovam 3 (1+2) punkti. FK "Tērvete", viesojoties Rīgā pie NND, pēdējā periodā likvidēja divu vārtu deficītu un guva panākumu pēcspēles metienos – 8:7. Par labāko starp uzvarētājiem atzina Ediju Sāviču, kurš izcēlās ar "hat-trick". Labākā spēlētāja tituls Rīgas komandā tika Visvaldim Bušam, kuram 2 (1+1) punkti, bet rezultatīvākais ar 4 (3+1) punktiem bija Kārlis Kontrims.

FK "Vārme" savā laukumā ar 6:4 pārspēja komandu "Babīte SK". Uzvarētāju rindās labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Kaspars Ozoliņš, kurš tika galā ar 39 no 43 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem Raivis Indēvics. Par labāko starp babītiešiem atzina Jāni Ansonu, kuram 2 (1+1) punkti. FK "Kalsnava" savā laukumā ar 6:5 pieveica "Līgatni". Labākā spēlētāja titulu uzvarētāju rindās nopelnīja Kristers Orlovs, kuram 2 (1+1) punkti. Līgatnes komandā tieši tikpat rezultatīvi bija Kaspars Malojlo un Angus Mārtiņjēkabs, kurš saņēma labākā spēlētāja balvu. FK "Jūrmala" viesojās pie komandas "SK Slampe/Zevid" un guva uzvaru ar 11:8. Par labāko starp jūrmalniekiem atzina divu vārtu autoru Artūru Ķīsi, bet rezultatīvākais ar 5 (3+2) punktiem bija Kristaps Jēkabsons. Slampenieku sastāvā labākā spēlētāja balvu saņēma vienu vārtu autors Gustavs Māliņš, bet rezultatīvākais bija Kristaps Jaunzems, kuram 3 (1+2) punkti.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


"Aizkraukle/Koknese", foto: FK Aizkraukle/Koknese

Ārpus pusfināla paliek gan Rēzeknes, gan Limbažu florbolisti

Gana pārsteidzoši noslēgušās cīņas Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā, kur ārpus pusfināla palika gan regulārās sezonas uzvarētāji "Rēzeknes BJSS", gan ambiciozie "Impar Limbaži", kas regulārās sezonas izskaņā krietni pastiprināja savas rindas.
Epizode no FK "Jeno" un "Aizkraukle/Koknese" spēles, foto: FK JeNo

"Vārme" kā pirmie pusfinālā, uzvaras arī Jūrmalas, Tērvetes un Aizkraukles klubiem

Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2.līgā kā pirmie pusfināla kārtu sasnieguši FK "Vārme", kas atkārtoti tika galā ar "Līgatni". Citos pāros tikmēr aizvadītas pirmās spēles, pie panākumiem tiekot FK "Jūrmala", FK "Tērvete" un "Aizkraukle/Koknese" vienībām.
FK "JeNo", foto: FK "JeNo"

Rēzeknieši beidzot uzvar, "Vārme" joprojām neveiksmīga

Aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās regulārais čempionāts Latvijas florbola čempionātā vīriešu 2. līgā. Zaudējot ceturto spēli pēc kārtas, uzvaru Rietumu zonas turnīra tabulā tomēr nosargāja "Vārme". Tikmēr Austrumos beidzot pie panākuma tika rēzeknieši.