Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Virslīgās sešas spēles, divas no tām - tiešraidē

Virslīgās sešas spēles, divas no tām - tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionātā vīriešu Virslīgā paredzētas piecas spēles (Valmierā, Bauskā, Ulbrokā, Talsos un Kocēnos), bet vēl viens mačs notiks sieviešu Virslīgā (Kocēnos). Vīriešu Virslīgas spēles starp FBK "Valmiera/ViA" un "Lielvārdi", kā arī starp Kocēnu "Rubeni" un "Jelgavas novadu" tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:30 FBK "Valmiera/ViA" - "Lielvārde" (Vidzemes OC)

FBK "Valmiera/ViA" (6.v.) 10 spēlēs izcīnījis sešas uzvaras, bet šobrīd piedzīvoti divi zaudējumi pēc kārtas. Pēdējā neveiksme bija viesos pret "Bausku" – 6:9. Rezultatīvākais "Valmiera/ViA" sastāvā ar 16 (9+7) punktiem ir Elvijs Jankovskis, bet Mārtiņam Brokam un Intam Vilkam – pa 14 punktiem.
"Lielvārde" (5.v.) sešas uzvaras guvusi 11 mačos. Šobrīd lielvārdiešiem ir trīs uzvaru sērijā, pēdējais panākums tika gūts savā laukumā pār "Bausku" – 9:4. Rezultatīvākais Lielvārdes komandā ir Aivis Kusiņš ar 27 (15+12) punktiem, Tomam Akmeņlaukam un Sandrim Virsnītim ir pa 19 punktiem. Lielvārdiešu vārtsargs Jānis Salcevičs ar 84.65% atvairītu metienu ir otrais labākais visā Virslīgā.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 FK "Bauska" - "Cēsu alus/Lekrings" – (SN "Mēmele", Bauskā)

FK "Bauska" (10.v.) 10 spēlēs svinējis piecas uzvaras. Iepriekšējā mačā pārtrūka baušķenieku triju pēc kārtas uzvarētu spēļu sēriju – viņi viesos ar 4:9 bija bezspēcīgi pret "Lielvārdi". Rezultatīvākais "Bauskas" sastāvā ar 27 (7+20) punktiem ir Ģirts Laugalis, kurš kopā ar Tomu Bitmani (FK Rīga) dala Virslīgas labākā piespēļu dalītāja godu. Pēterim Zeltiņam un Tomam Niedrem ir pa 25 (17+8) punktiem. Par Virslīgas labāko vārtu guvēju kļuvis baušķenieks Rolands Kovaļevskis (22 vārti), kuram kopā 26 punkti.
"Cēsu alus/Lekrings" (2.v.) 10 spēlēs tikusi pie deviņām uzvarām. Iepriekšējā mačā cēsnieki viesos bez īpašām problēmām ar 7:4 pieveica "Ulbroku/FS Masters". Andris Rajeckis Cēsu komandas labā guvis 22 (10+12) punktus, Gintam Bērtulim ir 19 (15+4) punkti, bet Mārtiņam Rajeckim – 18 (12+6) punkti. "Cēsu alus/Lekringa" vārtsargs Anrijs Vents ar 84.13% atvairītu metienu ir trešais labākais šajā turnīrā.

Pulksten 19:30 "Ulbroka/FS Masters" – "Kurši" (Ulbrokas sporta kompleksā)

"Ulbroka/FS Masters" (7.v.) 10 spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras. Iepriekšējā mačā ulbrokieši savā laukumā ar 4:7 piekāpās "Cēsu alum/Lekringam". Rezultatīvākais Ulbrokas komandā ar 27 (17+10) punktiem ir Edžus Ceriņš, Aināram Juškēvičam un Pēterim Freimanim pa 22 punktim.
Liepājas "Kurši" (9.v.) 10 spēlēs arī uzvarējuši piecas reizes. Pirms nedēļas liepājnieki viesojās pie Kocēnu "Rubenes", kur pēcspēles metienos ar 6:5 pārtrauca kocēniešu sešus uzvaru sēriju. Rezultatīvākais Liepājas komandas sastāvā ar 17 (4+13) punktiem ir Gints Siliņš, Kasparam Klameram - 16 (8+8) punkti, bet Oskaram Bergmanim ir 14 (7+7) punkti.

Pulksten 20:00 "Talsi/Triobet" – "Ķekavas Bulldogs" (Talsu sporta namā)

"Talsi/Triobet" (12.v.) piedzīvojusi zaudējumus jau 10 spēlēs pēc kārtas, pēdējais no tiem bija savā laukumā pret "Lielvārdi" – 1:3. Rezultatīvākais starp talseniekiem ar 17 (12+5) punktiem ir Andris Blumbahs, Krišam Treimanim 16 (14+2) punkti. Talsu komandas spēlētājs Jānis Škutāns ir visvairāk sodītais spēlētājs visā Virslīgā – 40 noraidījuma minūtes.
"Ķekavas Bulldogs" (13.v.) 11 spēlēs tikusi pie divām uzvarām, bet šobrīd piedzīvojuši sešus zaudējumus pēc kārtas. Pēdējais no tiem bija viesos pret Kocēnu "Rubeni" – 3:8. Rezultatīvākais Ķekavas komandā ar 15 (7+8) punktiem ir Gints Klēģers, Matīsam Jansonam ir 14 (9+5) punkti, bet Klāvam Ozoliņam – 13 (12+1) punkti.

Pulksten 20:00 "Rubene" – "Jelgavas novads" (Kocēnu sporta namā)

Kocēnu "Rubene" (4.v.) 11 spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras, bet iepriekšējā mačā savā laukumā pēcspēles metienos ar 5:6 atzina Liepājas "Kuršu" pārākumu. Vakar kocēniešiem bija paredzēts mačs viesos pret FK "Rīga" florbolistiem, bet tehnisku iemeslu dēļ tas pārcelts uz vēlāku laiku. Rezultatīvākais starp "Rubenes" spēlētājiem kā arī trešais labākais visā Virslīgā ar 30 (15+15) punktiem ir Atis Stepāns, Ingaram Matisonam 25 (15+10) punkti, bet Ritvaram Bērziņam 21 (10+11) punkti.
"Jelgavas novads" (14.v.) piedzīvojusi zaudējumus visās 10 aizvadītajās spēlēs, pēdējais no tiem bija savā laukumā pret Stalbes "Pārgauju" – 5:9. Rezultatīvākais starp jelgavniekiem ar 10 (7+3) punktiem ir Imants Lastovskis, Edgaram Lapkovskim 9 (4+5) punkti.
Spēles tiešraide: ŠEIT

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 15:00 "Rubene" – FK "Ķekava" (Kocēnu sporta namā)

Kocēnu "Rubene" (1.v.) joprojām ir neapturama – uzvarētas visas sešas aizvadītās spēlēs. Iepriekšējā mačā kocēnietes savā laukumā ar 5:1 sarūgtināja RSU florbolistes. Kocēnu komanda ar šīsdienas pretiniecēm tikusies jau divas reizes – pirmajā aplī savā laukumā "Rubene" uzvarēja ar 8:3, bet Ķekavā bija pārāka ar 12:3. "Rubenes" spēlētāja Edīte Bankava ar 22 (10+12) punktiem ir rezultatīvākā visā līgā. Trešā rezultatīvākā Virslīgas spēlētāja ar 18 (11+7) punktiem ir Liene Adamane, bet ceturto pozīciju ar 17 (7+10) punktiem ieņem Zeltīte Bankava. Kocēnu komandas vārtsardze Jolanta Tauriņa-Iveniece, kura gan aizvadījusi tikai vienu spēli, ar 94.12% atvairītu metienu ir labākā visā Virslīgā, 2.vietu ar 89.10% ieņem viņas pāriniece Ilga Jēkabsone.
FK "Ķekava" (2.v.) piecos mačos izcīnījis trīs uzvaras, iepriekšējā mačā ķekavietes savā laukumā ar 12:8 pārspēja niknākās konkurentes - "Ķekavas Bulldogs" florbolistes. Rezultatīvākā Ķekavas komandas spēlētāja Gundega Vancāne ir piektā labākā punktu guvēja visā turnīrā – 12 (7+5) punkti. Pa 8 punktiem ir Elīzai Elizabetei Bērziņai, Ievai Jurkānei un Dinai Štālei.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.