Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

LFS uzsākusi sadarbību ar "CoachTools"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Latvijas Florbola savienība (LFS) uzsākusi sadarbību ar Somijā izstrādātās florbola platformas "CoachTools" radītājiem. Nākotnē šo programmatūras rīku treneri lietos darbā ar visām Latvijas florbola izlasēm, iespēja to izmantot būs arī vietējiem florbola klubiem.

"CoachTools" ir mobilā platforma, kuras mērķis - atvieglot treneru, sportistu un florbola klubu darbinieku ikdienas dzīvi. Platforma ietver plašu florbola vingrinājumu bibliotēku, nepārtrauktu atgriezenisko saiti ar sportistiem, testu rezultātu funkciju un dažādu citu funkcionalitāti, kas var palīdzēt uzlabot ikvienas komandas sniegumu. "CoachTools" ir balstīta uz augsti novērtētām somu florbola speciālistu zināšanām un attīstīta kopā ar valsts vadošajiem treneriem.

"CoachTools" izpilddirektors Tēmu Variss ir priecīgs par iespēju platformas funkcionalitāti pielietot Latvijā: "Vēlamies piedāvāt mūsu lietotājam draudzīgo mobilo programmatūru Latvijas florbolam. Tā atvieglos klubiem ikdienas rutīnu, attīstīs trenēšanas procesu un palīdzēs sasniegt labākus rezultātus. Izlašu līmenī to var izmantot, atbalstot atlētu attīstības procesus ar treniņu dienasgrāmatu, kas uzskaita spēlētāja nodarbības ar komandu, kā arī individuālos treniņus. Izmantojot dažādus atsauksmju apkopošanas rīkus, mēs varam izstrādāt uz sportistu centrētu trenēšanas metodiku, piemēram, izmērīt komandas vai grupas vienotību, novērtēt spēlētāju attiecības ar treneriem vai spēlētāju izpratni, autonomiju un iesaisti."

LFS prezidents Ilvis Pētersons sadarbībā ar "CoachTools" saskata iespēju attīstīt savu florbola treniņu metodikas sistēmu: "Ļoti augstu vērtējam somu florbola skolas zināšanas un vēlamies no tām mācīties visos līmeņos. Mūsu jauno sadarbības partneru piedāvātā platforma atvieglos un uzlabos treniņprocesa plānošanu un ilgtermiņā padarīs treneru darbu ar Latvijas izlasēm vēl sistemātiskāku. Ļoti būtiski, ka būs iespēja nodrošināt lielāku spēlētāju iesaisti un atgriezenisko saiti, kas ļaus labāk izprast procesus arī no spēlētāju skatu punkta un attiecīgi tos koriģēt."

Vairāk par "CoachTools": ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...