Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Par Latvijas Florbola Virslīgas ģenerālsponsoru kļūst ELVI

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien, 29.janvārī, preses konferencē Rīgas Olimpiskajā sporta centrā Latvijas Florbola savienības (LFS) prezidents Ilvis Pētersons nosauca jauno Latvijas Florbola Virslīgas ģenerālsponsoru 2015.gadā – par to kļuvis mazumtirgotājs ELVI. "ELVI kā Latvijas mazumtirgotājam vienmēr ir bijis svarīgi atbalstīt savējos – Latvijas iedzīvotājus -, palīdzot sasniegt jaunus mērķus, gūt zināšanas vai piepildīt sapņus," komentē SIA "ELVI Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Preses konferencē tika prezentēts arī jaunais Latvijas Florbola Virslīgas nosaukums – ELVI florbola līga – un logo.

"Pēdējos četros gados florbols ir strauji augošs komandu sporta veids Latvijā, kas jo īpaši pārstāvēts reģionos. Latvijas Florbola Virslīgā spēlē pieredzējuši sportisti - personības, kas Latvijas vārdu nesuši pasaules čempionātos, starptautiskos turnīros un citvalstu čempionātos, kā arī turpina to darīt joprojām. Ģenerālsponsora ELVI atbalsts sniedz zināmas garantijas par stabilitāti un padarīs diezgan reālu gan vīriešu U19 izlases kandidātu, bet arī sieviešu U19 komandas dalību Elvi florbola līgā nākamajās sezonās, dodot iespēju mūsu junioriem un juniorēm labāk sagatavoties turpmākajiem pasaules čempionātiem, tādejādi sagatavojot tuvākās rezervēs pieaugušo izlasēm. Nenoliedzami, tas būs nozīmīgs atbalsts mūsu sporta veidam kopumā," atzīst I.Pētersons. "Novēlam, lai 2015.gads būtu sasniegumu pilns ikvienam florbolistam – gan tam, kurš šogad pirmo reizi izies uz laukuma un gūs savus pirmos vārtus, gan pieredzējušajiem sportistiem un treneriem!" papildina un novēl L.Vārtukapteine.

"Uzskatām, ka ir svarīgi atbalstīt ikvienu mūsu valstij, sabiedrībai un katram cilvēkam svarīgu un nozīmīgu rīcību, īpaši, ja tās prioritāte ir ģimeniskās vērtības, kā arī aktīvs un veselīgs dzīvesveids. Divu gadu laikā mazumtirgotājs ELVI ir iesaistījies vairāk nekā 50 dažādos lokālos sporta, kultūras un izglītības notikumos. Savukārt kopš 2013.gada maija piedalās ziedojumu vākšanas kampaņā, palīdzot tām Latvijas ģimenēm, kam diagnosticēta neauglība un nepieciešama medicīniskā apaugļošana," skaidro L.Vārtukapteine.

ELVI ir franšīzes kompānija, kas vieno jau 51 Latvijas mazumtirgotāju – franšīzes ņēmēju -, kuriem kopumā pieder 106 veikali ELVI visā Latvijā. ELVI prioritāte ir vietējais cilvēks, viņa ikdienas vajadzības, dzīves kvalitāte un vieta, kurā viņš dzīvo. Mūsu uzdevums ir nodrošināt pircējus ar svaigu piedāvājumu un būt par draudzīgu, viņiem saprotamā valodā runājošu dzīves sastāvdaļu. SIA "ELVI Latvija" ir zīmola ELVI turētāja un franšīzes devēja, kas nodrošina veikalu sekmīgu darbību, garantē mārketinga atbalstu, vienotu iepirkumu, IT nodrošinājumu, tirdzniecības atbalstu veikala iekārtošanas laikā un ikdienas darbā.

Kazimiera Puzo
ELVI sabiedrisko attiecību konsultante

     [+] [-]

, 2015-01-29 18:00, pirms 9 gadiem
Vismaz būs veids kā ilvim samaksāt tiesnešiem algas... savadāk budžets iet pilnīgi d**sā

     [+] [-]

, 2015-01-29 23:00, pirms 9 gadiem
Slava Elvi veikaliem
Tik cenas mazliet samaziniet, lai nav no dārgā gala veikaliem