Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Mēneša spēlētāji 1. līgā – Jēgere un Brutāns

Mēneša spēlētāji 1. līgā – Jēgere un Brutāns
Linda Jēgere un Mareks Brutāns
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus oktobrī. Par tādiem atzīti aizsardze Linda Jēgere no komandas "Irlava/Tukums" un uzbrucējs Mareks Brutāns no "Latvijas Universitāte/FS Masters". Balva laureātam tiks pasniegta sadarbībā ar uzņēmumu "SPORT REVOLUTION", kas ražo pasaulē pirmos sertificētos florbola trenažierus ar zīmolu "MY FLOORBALL".

Sieviešu florbola komanda "Irlava/Tukums" ar aizsardzības spēlētāju Lindu Jēgeri sastāvā oktobrī aizvadīja trīs spēles, divās no tām izcīnot uzvaru, bet vienā piekāpjoties vien pēcspēles metienos. Bullīšos irlavnieču un tukumnieču apvienotā komanda zaudēja Liepājā, kur ar 2:3 atzina "LiepU" pārākumu (Jēgeres kontā viens gols). Savā laukumā "Irlava/Tukums" ar 7:2 sakāva Rīgas "FK NND/RJTC" (Jēgerei "hat-trick" un labākās spēlētājas balva), bet viesos ar 8:4 uzvarēja "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Jēgerei 7 (5+2) punkti un vēl viena labākās spēlētājas balva). Linda Jēgere sezonas pirmajās četrās spēlēs savas komandas labā bija guvusi 15 (11+4) punktus, būdama rezultatīvākā "Irlavas/Tukuma" sastāvā.

Vīriešu florbola komanda "Latvijas Universitāte/FS Masters" (Rīga) ar Mareku Brutānu uzbrukuma smailē oktobrī piedalījās piecās spēlēs, tiekot pie pieciem panākumiem. Rīdzinieki savā laukumā ar 10:6 uzvarēja Kocēnu komandu "Rubene 1" (Brutānam 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja gods), Cēsīs ar 6:4 pārspēja komandu "Lekrings 1" (Brutāna kontā divi goli), savā laukumā ar 6:5 pārspēja "Lielvārdi/Fans" (Brutānam divi goli), ar 11:6 pieveica FK "Madona" (Brutānam 6 (4+2) punkti un labākā spēlētāja balva), kā arī ar 12:7 uzvarēja FBK "SĀC" (Brutānam 3 (1+2) punkti). Ar sezonas pirmajās septiņās spēlēs gūtiem 19 (13+6) punktiem Mareks Brutāns savā komandā kļuva par rezultatīvāko spēlētāju.

MY FLOORBALL

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.