Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Bulldogs" vēlreiz centīsies iekarot Igaunijas izlases vārtus

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Bulldogs" vēlreiz centīsies iekarot Igaunijas izlases vārtus
Igaunijas izlasei šosezon Latvijas čempionātā ir iemesls priecāties
Foto: kekavasbulldogs.lv

Otro dienu pēc kārtas Elvi sieviešu florbola līgas turnīrā savā starpā sacentīsies Igaunijas izlases kandidātes un "Ķekavas Bulldogs". Šoreiz spēles sākums pulksten 12:00.

Abas komandas vakar Igaunijas pilsētā Tartu aizvadīja otro no pavisam trim ieplānotajām četrām savstarpējām spēlēm. Ja Ķekavā notikušajā spēlē sezonas ievadā igaunietes pie panākuma tika vien papildlaikā ar rezultātu 6:5, tad vakar viņām uzvaru izdevās svinēt jau pēc 60 nospēlētām minūtēm, esot pārākām ar rezultātu 4:1.

Vakar notikusī spēle aizritēja ar diezgan izteiktu Igaunijas izlases pārākumu (metieni 37:20), kas lielā mērā var tikt skaidrots ar faktu, ka Ķekavas komanda uz ārzemēm devusies tikai ar 11 spēlētājām. Igaunietēm bez punktiem palika turnīra rezultatīvākā spēlētāja Kristi Rickberga, bet Merli Suvari spēlei nemaz nebija pieteikta. Tā rezultātā pie punktiem tika septiņas dažādas spēlētājas, nevienai netiekot pie vairāk kā viena punkta. Arī Latvijas komanda bijusi tālu no optimālā virknējuma, ieskaitot komandas uzbrukuma līderi Ingu Ameteri, kura cīņā nepiedalījās. Ar vārtu guvumu izcēlās Kristiāna Grāvīte, izmantojot Līgas Vancānes piespēli.

Ja Igaunijas izlases sastāvs ar vakardienas spēli var piedzīvot kaut kādas korekcijas, tad Ķekavas vienībai, visticamāk, būs jāspēlē ar tiem pašiem resursiem, kas nesola vieglu spēkošanos.