Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Līderes un pērnās finālistes sāk otro apli

Līderes un pērnās finālistes sāk otro apli
Epizode no pirmā apļa cīņas
Foto: Evelīna Kūna/ FK NND

Ar spēli starp pērnās sezonas finālistēm FK NND un Kocēnu "Rubeni" tiks dots starts Elvi sieviešu florbola līgas otrajam aplim.

FK NND – "Rubene"
27. oktobrī pulksten 21:00 Electrum OC, Rīgā
Pēc pirmā apļa tieši "Rubene" ar desmit punktiem no 15 iespējamajiem ieņem līderpozīcijas turnīra tabulā, taču FK NND un FK "Ķekava" atpaliek tikai par punktu. "Rubenes" komanda pārliecinoši iesāka šo sezonu, uzvarot pirmajās četrās spēlēs, tiekot galā ar visām niknākajām konkurentēm, taču pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā piedzīvoja negaidītu 5:11 sakāvi viesos pret "Ķekavas Bulldogs". Komandas līderes ir pieredzējušās Edīte Bankava (7+4) un Liene Adamane (4+6), kā arī jaunā Laura Gaugere (5+4).

FK NND komanda turnīru iesākusi smagnējāk, nevienā no spēlēm negūstot vairāk par sešiem vārtiem, piecās spēlēs kopumā izdarot tikai 20 precīzus metienus, kas ir sliktākais rādītājs starp visām čempionāta komandām. Tajā pašā laikā 23 ielaistie vārti ļauj uzskatīt komandu par labāko aizsardzības līnijā. Pārliecinoši darbojas vārtsardzes Liāna Aldiņa un Jana Filipsone, kurām palīdz arī laukuma spēlētājas. Pēdējā cīņā pirms divām nedēļām nācās piedzīvot smagu 2:8 neveiksmi pret "Ķekavu". Komandas rezultatīvākā spēlētāja ir Karīna Saidova (4+3), kurai seko Gunita Kārkliņa (3+2) un Linda Austruma (3+2).

Tieši Kārkliņa ar diviem precīziem metieniem viesos pret "Rubeni" radīja intrigu abu komandu pirmajā aplī, kad no 2:5 izdevās rezultātu sadeldēt līdz minimumam. Kārkliņa tajā cīņā tika atzīta par labāko savā komandā, kamēr "Rubenes" rindās mača labākās spēlētājas balvu saņēma Evita Rudzīte.


Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.