Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Šodien ELVI florbola līgas spēles Cēsīs, Kocēnos un Rīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien ELVI florbola līgas spēles Cēsīs, Kocēnos un Rīgā
Foto: floorball.lv

Savus apgriezienus turpina uzņem ELVI florbola līgas turnīrs – šovakar paredzētas divas vīriešu komandu spēles ("Lekrings" pret "Valmiera/ViA", "Rubene" pret "Talsi/Krauzers"), kā arī mačs starp sieviešu komandām "Rīgas Lauvas" un FK "NND".

ELVI FLORBOLA LĪGA VĪRIEŠIEM

Pulksten 17:00 "Lekrings" – FBK "Valmiera/ViA" (Cēsu SK)

Cēsu "Lekrings" (5.) no tām Virslīgas komandām, kuras aizvadījušas vismaz vienu spēli, palikusi vienīgā, kura vēl nav zaudējusi ne punkta. Tiesa, viegli cēsniekiem tas nebija, jo sezonas atklāšanas spēle savā laukumā pret "Mogo-RTU/Rockets" Cēsu komanda pēdējā periodā bija pārāk nevarīga – tikai pateicoties sava vārtsarga meistarībai "Lekrings" varēja svinēt uzvaru ar 7:6. Par labāko starp cēsniekiem tajā mačā tika atzīts tieši vārtsargs Anrijs Vents, bet rezultatīvākais ar diviem gūtiem vārtiem bija Aleksandrs Abramovs.
FBK "Valmiera/ViA" (3.) jaunajā čempionātā aizvadījusi jau divas spēles. Pirmajā mačā viesos ar 6:5 izdevās pārspēt "Ķekavas Bulldogs" florbolistus, bet vakar pretinieku laukumā valmierieši pēcspēles metienos ar 4:5 atzina "Bauskas" pārākumu. Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 4 (3+1) punktiem joprojām ir Ivo Balodis, kurš gan vakar Bauskā nespēlēja. Stabilu sniegumu "Valmiera/ViA" vārtos demonstrē Agris Rogainis, kurš ar 88.24% atvairītu metienu šobrīd ir otrais labākais Virslīgā.

Pulksten 18:00 "Rubene" - "Talsi/Krauzers" (Kocēnu SN)

Kocēnu "Rubene" (8.) abās jaunās sezonas spēlēs papildinājusi savu punktu krājumu, bet pie uzvaras joprojām nav tikusi. Gan mačā pret FK "Rīga", gan spēlē pret "Ulbroku/FS Masters", kocēnieši pamatlaika galotnē spēja panākt izlīdzinājumu, bet pēc tam piedzīvoja neveiksmi pēcspēles metienos (5:6 un 6:7). Rezultatīvākie "Rubenes" rindās ar 5 (2+3) punktiem katram ir Ritvars Bērziņš un Atis Stepāns.
"Talsi/Krauzers" (12.) līdz šim piedalījās vienā spēlē – Liepājā ar 5:8 tika atzīts komandas "Kurši" pārākums. Pa 2 (1+1) punktiem talsenieku labā guvuši Ģirts Škuburs un Krišs Treimanis.

ELVI FLORBOLA LĪGA SIEVIETĒM

Pulksten 18:00 "Rīgas Lauvas" – FK "NND" (O.Kalpaka psk., Rīgā)

"Rīgas Lauvas" (4.) čempionātu sāka ar pārliecinošu uzvaru viesos pār LiepU – 12:3. Bet vakar Kocēnos ar 5:7 piekāpās čempionei "Rubenei". Rezultatīvākā rīdzinieču komandā ar 7 (5+2) punktiem ir Linda Dadajeva.
FK "NND" (3.) čempionātu sāka ar uzvaru savā laukumā pār "Ķekavas Bulldogs", bet aizvakar Kocēnos tika pagarinājumā ar 2:3 atzina "Rubenes" pārākumu. Pa trim rezultativitātes punktiem komandas labā guvušas ieva Priede un Karīna Saidova.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...