Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Lielvārde" pārbaudes spēlē pieveic FK "Bauska"

"Lielvārde" pārbaudes spēlē pieveic FK "Bauska"
Foto: Ritvars Raits

Nepilna nedēļa ir palikusi līdz Latvijas 17. atklātā florbola čempionāta sākumam. Gatavojoties jaunajai sezonai, Lielvārdes novada sporta centrā šovakar notika pārbaudes spēle, kurā mājinieki ar 10:6 uzvarēja FK "Bauska" florbolistus.

Spēles rezultāts tika atklāts tikai 13.minūtē, kad ar precīzu metienu izcēlās baušķenieks Ģirts Laugalis – 0:1. Pagāja piecas minūtes un rezultāts kļuva neizšķirts (1:1), jo kāds no viesiem bumbiņu pāradresēja savas komandas vārtos. Pēc nepilnām 20 sekundēm beidzot izcēlās arī mājinieki – vārtus guva "Lielvārdes" uzbrucējs Toms Akmeņlauks, izvirzot savējos vadībā ar 2:1.

Otrā perioda sākumā FK "Bauska" izdevās rezultātu izlīdzināt – pēc Jāņa Akmentiņa precīza raidījuma tas kļuva 2:2. Mača turpinājumā laukumā dominēja lielvārdieši, kuri reizi pēc reizes pārspēja viesu vārtsargu, trešdaļu noslēdzot ar 5:2 savā labā, bet pēdējā periodā izvirzoties vadībā ar 10:3. Spēles pēdējās astoņās minūtēs, kad jautājums par uzvarētāju praktiski jau bija atbildēts, baušķenieki manāmi aktivizējās, gūstot trīs vārtus pēc kārtas – 10:6.

"Lielvārdes" rindās rezultatīvākie bija Aivis Kusiņš 3 (3+0), Toms Akmeņlauks 2 (2+0), Toms Delviņš 2 (1+1) un Edijs Veidemanis 2 (1+1). FK "Bauska" sastāvā izcēlās Jānis Akmentiņš 2 (2+0), Toms Grunckis 2 (1+1), Ivans Abrāmovs 2 (1+1) un Ģirts Laugalis 2 (1+1). Par labāko spēlētāju lielvārdiešu komandā tika atzīts Jānis Virsnītis, bet starp baušķeniekiem – Jānis Akmentiņš.


Slēpts komentārs: strops
, 2009-08-28 09:11, pirms 15 gadiem
strops rakstīja: Kadā jēgalikt florbola materiālus e-sportā? Radi,draugi uzzina nodalīnbiekiem???Vairāk par basketu....
kāda jēga šajā pasaulē no Tevis un Taviem stulbajiem komentāriem?
atejā ir Tev vieta.
, 2009-08-28 11:13, pirms 15 gadiem
dīvains tas "strops" grib florbola sadaļā vairāk lasīt par basketu....
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.
Rīgas "NND/RJTC" pirmais čempiones tituls. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

NND/RJTC florbolistes ''Arēnā Rīga'' kļūst par Latvijas čempionēm

LETA. NND/RJTC florbolistes sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" uzvarētājām.