Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Latvietes paliek bez Norvēģijas kausa fināla

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Latvietes paliek bez Norvēģijas kausa fināla
"Grei" klubs aizvadīja spraigu sēriju, taču viena uzvara pietrūka
Foto: Rune Halvorsen

Norvēģijas kausa finālu sasniegt tomēr neizdevās Līgas Garklāvas un Diānas Isjominas pārstāvētajam "Grei", kas piedzīvoja neveiksmi izšķirošajā pusfināla spēlē. Savukārt Moricam Krūmiņam vēl priekšā izšķirošā cīņa Somijas Elites līgas pusfinālā.

Mīnus trīs lietderība Krūmiņam, sagrāve – klubam
Arī ar otro mēģinājumu iekļūt Somijas florbola Elites līgas finālā nav izdevies Morica Krūmiņa pārstāvētajam "Nokian KrP", kas savā laukumā sērijas sestajā spēlē ar rezultātu 3:9 (0:1, 0:6, 3:2) kapitulēja "Happee" vienībai, kas tādējādi spējuši atspēlēties no 1:3 sērijā, panākot izlīdzinājumu un uzvarētāja noteikšanu atliekot uz izšķirošo septīto maču. Ļoti neveiksmīgi "Nokian KrP" aizvadīja spēles otro periodu, tajā ielaižot sešus vārtus, kamēr paši pie vārtu guvuma tika vien cīņas 44.minūtē, kad uz tablo dega jau pavisam nepatīkamais 0:8. Ne tā veiksmīgākā cīņa arī Krūmiņam, kurš palika bez punktu guvumiem, cīņu noslēdzot ar negatīvu (-3) lietderības koeficientu.

Mājinieces uzvar "nelaikā", latvietes paliek bez fināla
Norvēģijas kausa izcīņā pusfināla sērijā starp Līgas Garklāvas un Diānas Isjominas pārstāvēto "Grei" un abu meiteņu kādreizējo klubu "Sveiva" pirmajās četrās spēlēs uzvaras izcīnīja laukuma saimnieces. Piektā izšķirošā spēle tika aizvadīta "Sveiva" kluba mājvietā, kurā tomēr tradīcija tika lauzta, "Sveiva" komandai tiekot pie 4:3 (1:0, 1:1, 2:2) uzvaras, kas ļāva triumfēt arī visā sērijā un iekļūt kausa finālā. Spēles gaitā "Sveiva" spēja panākt 4:1 pārsvaru, ko līdz mača izskaņai "Grei" spēja sadeldēt līdz minimumam. Ar vienu vārtu guvumu spēlē izcēlās arī Isjomina, kurai arī divu minūšu noraidījumu. Garklāva šajā spēlē ar rezultatīvu sniegumu neizcēlās.