Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Dadajeva un Ošiņš

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Dadajeva un Ošiņš
Linda Dadajeva un Edgars Ošiņš
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas labākos spēlētājus novembrī. Par tādiem atzīti uzbrucēja Linda Dadajeva no Jēkabpils FK "Sala" un vārtsargs Edgars Ošiņš no komandas "RSU/Babīte". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "Sporta Punkts".

Sieviešu florbola komanda FK "Sala" (Jēkabpils) ar Lindu Dadajevu sastāvā novembrī izcīnīja divas uzvaras. Jēkabpilietes viesos ar 22:4 sagrāva Rīgas "FK NND/RJTC" (Dadajeva izcēlās ar 14 (7+7) punktiem), bet savā laukumā ar 10:8 pārspēja turnīra līderi - Cēsu "Lekringu" (Dadajevai 4 (3+1) punkti. Linda Dadajeva šosezon piedalījusies tikai sešās no deviņām savas komandas spēlēm, bet FK "Sala" sastāvā viņa ar 29 (17+12) punktiem viņa ir rezultatīvākā, bet visā turnīrā - trešā labākā punktu guvēja. FK "Sala" deviņos mačos izcīnījusi 20 punktus un tabulā ieņem otro vietu, tikai par vienu punktu atpaliekot no cēsniecēm.

Vīriešu florbola komanda "RSU/Babīte" ar Edgaru Ošiņu vārtos pagājušajā mēnesī aizvadīja četras spēles, visās svinot uzvaru. Babītieši viesos ar 5:1 uzvarēja Kocēnu komandu "Rubene 1" (Ošiņš atvairīja 25 no 26 pretinieku metieniem), savā laukumā ar 4:2 pieveica Rīgas "LU/FS Masters" (Ošiņš tika galā ar 26 no 28 pretinieku metieniem), kā arī pretinieku laukumā tikai pagarinājuma ar 11:10 pārspēja FK "JeNo" (Ošiņš neitralizēja 28 no 38 pretinieku metieniem), bet ar 7:5 - "Lielvārdi/Fans" (Ošiņš atvairīja 26 no 21 pretinieku metiena). Edgars Ošiņš šosezon atvairījis 83.38% pretinieku metienu, starp vārtsargiem, kuri aizvadījuši vismaz divas spēles, ieņemot 4.vietu. Viņa pārstāvētā komanda "RSU/Babīte" 14 spēlēs guvusi 35 punktus, kas tai atļauj Jauno gadu sagaidīt kā vīriešu 1. līgas līderei.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...