Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Dāmu čempionātā pie uzvarām tiek ''RSU/Runway'' un ''Rubene''

Krišs Upenieks

Dāmu čempionātā pie uzvarām tiek ''RSU/Runway'' un ''Rubene''
Spēles epizode no mača starp ''Rubeni'' un ''Irlava/Tukums''
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta Virslīgā dāmām tika aizvadītas divas spēles. ''RSU/Runway'' florbolistes ar 6:2 uzvarēja ''Rīgas lauvas / ERREA'', bet ''Rubene'' iznīcināja (11:0) ''Irlava/Tukums'' komandu.

Pirmajā šī vakara spēlē ''RSU/Runway'' tikās ar ''Rīgas lauvas / ERREA''. Jau 34 sekundē ''RSU/Runway'' vadībā izvirzīja Tatjana Varša, bet 13. minūtē Diāna Isjomina pārsvaru dubultoja. Līdz trešdaļas beigām lauvas rezultātu izlīdzināja. Otrajās 20 minūtēs vārti netika gūti, tomēr trešajā trešdaļā ''RSU/Runway'' komandas pārsvars bija izteikts, un galarezultātā viņas izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 6:2. Uzvarētājām rezultatīvākā ar trīs rezultativitātes punktiem bija Diāna Isjomina (1+2), bet divi vārti Tatjanas Varšas kontā.

Savukārt Kocēnos šodien ''Rubene'' uzņēma ''Irlava/Tukums'' florbolistes. Jau pirmajā trešdaļā ''Rubene'' apliecināja, ka ir klasi augstāka komanda, izvirzoties vadībā ar 4:0. Otrajā trešdaļā mājinieces savu pārsvaru vēl palielināja (6:0), bet pēdējās 20 minūtēs pilnība sagrāva pretinieces, uzvarot ar 11:0. ''Rubene'' sastāvā rezultatīvākās ar pieciem punktiem bija Linda Līce (2+3) un Edīte Bankava (1+4), bet ar trīs vārtu guvumiem atzīmējās Zane Klabere.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums