Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

ELVI līgas mēneša spēlētāji - Laura Gaugere un Atis Blinds

Ritvars Raits
Ritvars Raits

ELVI līgas mēneša spēlētāji - Laura Gaugere un Atis Blinds
Laura Gaugere un Atis Blinds
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi ELVI florbola līgas marta mēneša labākos spēlētājus – par tādiem atzīti divi uzbrucēji - Laura Gaugere no Kocēnu "Rubenes" un Atis Blinds no "Lielvārdes". Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru - mazumtirgotāju ELVI, tas būs lidojums gaisa balonā.

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Rubene" ar Lauru Gaugeri sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja piecas spēles, visās izcīnot uzvaru. Kocēnietes regulārā turnīra pēdējā spēlē ar 7:2 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes (Gaugerei 5 (3+2) punkti un labākās spēlētājas balva, bet pēc tam pusfināla sērijā četras reizes uzvarēja "Rīgas Lauvas" - 11:4 (Gaugerei 4 (2+2) punkti), 11:0 (Gaugerei 4 (2+2) punkti), 6:4 (Gaugerei divi goli) un 8:2 (Gaugerei divi goli). Sezonu Kocēnu "Rubene" noslēdza ar uzvaru finālā pār Rīgas FK "NND" (6:1) un izcīnītām zelta medaļām. Laura Gaugere šosezon guva 49 (27+22) punktus un bija otrā rezultatīvākā savā komandā, bet visā līgā - ceturtā labākā.

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lielvārde" ar spēlējošo treneri Ati Blindu uzbrukuma smailē martā aizvadīja sešus mačus, piecos no tiem izcīnot uzvaru. Lielvārdieši ceturtdaļfināla sērijas pēdējā spēlē savā laukumā ar 7:3 uzvarēja Liepājas "Kuršus" (Blindam 2 (1+1) punkti). Pusfināla sērijā "Lielvārde" spēkojās ar Cēsu "Lekringu": uzvara papildlaikā ar 5:4 (Blindam trīs piespēles), uzvara pēcspēles metienos ar 9:8 (Blindam 4 (2+2) punkti), zaudējums papildlaikā ar 5:6 (Blindam viena piespēle), uzvara pēcspēles metienos ar 4:3 (Blindam 2 (1+1) punkti) un uzvara ar 7:5 (Blindam viena piespēle). Finālā, kas notika "Arēnā Rīga", "Lielvārde" ar 7:3 pārspēja Rīgas "Mogo-RTU/Rockets", Atim Blindam šajā mačā 3 (2+1) punkti un labākā spēlētāja tituls. Sezonas laikā A.Blinds guva 59 (23+36) punktus un savā komandā bija trešais rezultatīvākais.

ELVI

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...