Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Dāvis Dedumets

Dāmas noslēgs regulāro sezonu

Dāmas noslēgs regulāro sezonu
Pirms dažām dienām komandas jau tikās savā starpā, tagad klāt regulārās sezonas pēdējā duelēšanās
FOTO: PPB MEDIA

Elvi sieviešu florbola virslīgā šodien tiks aizvadīta pēdējā spēle regulārajā sezonā, kurā "NND Rīga" savā laukumā uzņems "Ķekavas bulldogs".

Pēc tam, kad pagājušās nedēļas nogalē "Rubene" spēja tikt galā ar FK "Ķekava", dāmu turnīrā visu komandu noslēguma vietas regulārajā sezonā kļuva skaidras. Kocēnu komanda ar 40 punktiem kārtējo reizi nodrošinājušas uzvaru regulārajā sezonā, tiekot pie iespējami parocīgākā pretinieka pusfinālā. Tikmēr FK "Ķekava" neveiksme nozīmēja ne vien to, ka šī komanda vairs nevar pretendēt uz uzvaru regulārajā sezonā, bet arī nāksies samierināties ar trešo vietu, tādējādi paliekot bez sava laukuma priekšrocībām pusfināla sērijā.

"NND Rīga" pašlaik ir 35 punkti, kas ir par pieciem mazāk, salīdzinot ar "Rubeni" un par vienu punktu vairāk kā FK "Ķekava". Tikmēr "Ķekavas Bulldogs" ar 10 punktiem ir stabilā ceturtajā vietā starp Latvijas klubiem, jau laikus nodrošinot spēlēšanu pusfinālā pret regulārās sezonas uzvarētājām. Jāpiezīmē, ka izslēgšanas spēļu turnīrs sāksies jau šajā nedēļas nogalē.

Šovakar spēle Elektrum Olimpiskajā centrā sāksies pulksten 20:15 un abām vienībām šī būs laba pārbaude pirms sezonas galvenajiem mačiem. Pašlaik vienībām nav izdevies aizvadīt līdzvērtīgas cīņas, jo sezonas ievadā "NND Rīga" svinēja 15:1 panākumu, janvāra otrajā pusē uzvara tika izcīnīta ar 14:1, bet trešā tikšanās reize bija pavisam nesen – pagājušajā nedēļas nogalē. Tad pēc pirmā perioda rīdzinieces bija vadībā vien ar minimālu 2:1, bet visā spēlē tomēr gana solīda uzvara ar 13:2. Gūstot četrus rezultativitātes punktus (2+2), Santa Torstere pēc šīs spēles nodrošināja regulārās sezonas rezultatīvākās spēlētājas godu, jo "Rubenes" florboliste Laura Gaugere iespējusi par četriem punktiem mazāk, bet no komandas biedrenēm vai rezultatīvākajām "buldodzēm" tuvākās sekotājas ir vairāk nekā 20 punktu attālumā, ko vienā spēlē nav iespējams atspēlēt.


LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.