Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ceturtdaļfināla izšķirošā spēle pārpildītu tribīņu priekšā?

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ceturtdaļfināla izšķirošā spēle pārpildītu tribīņu priekšā?
Izšķirošajā spēlē daudz būs atkarīgs no ulbrokiešu kapteiņa Rolanda Kovaļevska parādītā snieguma
Foto: Floorball.lv

Šovakar 20:00 Ulbrokas sporta namā sāksies izšķirošā septītā spēle Elvi vīriešu florbola līgas ceturtdaļfināla sērijā starp "Betsafe Oxdog Ulbroka" un "FBK Valmiera" vienībām. Cīņa būs vērojama arī Sportacentrs.com

Pēc sešām aizvadītajām spēlēm katra no komandām uzvarējusi pa trim mačiem, tādēļ šovakar jānoskaidro tā komanda, kas jau sestdien iesaistīsies cīņā ar "Talsu NSS/Krauzers" turnīra pusfināla sērijā. Līdz šim sērijā starp pērnās sezonas čempioniem un vicečempioniem "Betsafe Oxdog Ulbroka" allaž uzvarējuši sestdienas spēli, tādējādi izvirzoties vadībā sērijā, bet dienu vēlāk valmierieši pratuši revanšēties, atjaunojot līdzsvaru uz izredzēt kopumā.

Pagājušajā nedēļas nogalē Ulbrokas komanda cīņas gaitā iekrāja 5:0 pārsvaru, komfortabli novadot spēli līdz likumsakarīgai 6:3 uzvarai. Savukārt dienu vēlāk Valmierā laukuma saimnieki ātri izvirzījās vadībā, to neatdodot ne uz mirkli, lai gan trešās trešdaļas pirmajā pusē viesi pietuvojās viena precīza metiena attālumā un uz mirkli šķita, ka ulbrokiešiem varētu izdoties lauzt cīņas gaitu un pielikt punktu sērijai. Valmierieši izturēja, izmantojot savas iespējas, beigās tiekot pie droša 7:3 panākuma.

Rolands Kovaļevskis ar 9 (7+2) punktiem ir ulbrokiešu rezultatīvākais spēlētājs sērijā, bet turpat netālu ir arī valmierietis Gatis Liepiņš (6+2), kurš iepriekšējā mačā arī tika atzīts par labāko savā vienībā.

Ņemot vērā samērā nelielo ietilpību Ulbrokas sporta namā, mājinieku komandas pārstāvji informējuši, ka uz spēli tiks pārdotas 400 biļetes, turklāt mājinieku un viesu faniem tiks nodrošināti atsevišķi sektori tribīnes. Vienlaikus uzsvērts, ka ātrāk kā stundu pirms spēles līdzjutēji arēnā netiks ielaisti.

Kā zināms, otru pusfināla pāri veidos "Lielvārde/FatPipe" un "Lekrings" komandas, sēriju uzsākot sestdien Lielvārdē.

Kura komanda sasniegs Elvi florbola līgas pusfinālu

  • 63

  • 68


  -1 [+] [-]

, 2019-03-21 15:35, pirms 5 gadiem
Ulbroka šovakar saraus gabalos Valmieru! Par uzvaru, par finālu!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 16:36, pirms 5 gadiem
Nu jau,Nu jau...

     [+] [-]

, 2019-03-21 21:10, pirms 5 gadiem
Joren, nu būs tā, es tev saku.