Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Apvienotā Ķekavas un Rīgas komanda uzņems cēsnieces

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Apvienotā Ķekavas un Rīgas komanda uzņems cēsnieces
"Ķekavas Bulldogs/NND"
Foto: latvianopen.com

Elvi sieviešu flrobola līgas turnīrā šovakar paredzēta viena spēle, kurā “Ķekavas Bulldogs/NND” komanda uzņems Cēsu “Lekrings” florbolistes. Abām komandām šī kļūs par pirmo spēli sezonā.

Elvi sieviešu florbola līgā šosezon piedalīsies astoņas komandas un sešas no tām savu pirmo čempionāta spēli aizvadīja vakar. Šovakar turnīrā iesaistīsies atlikušās divas vienības. Starpsezonu periodā vienā komandā apvienojušās “Ķekavas Bulldogs” un NND, kas startēs ar nosaukumu “Ķekavas Bulldogs/NND”, tādējādi rīdziniecēm atgriežoties vadošo komandu turnīrā. Paredzams, ka komandas līdere būs Anna Ankudinova, kura pēc vienas pavadītās sezonas Somijas Elites līgā nolēmusi atgriezties dzimtenē. Tāpat pienesums tiks gaidīts no Līgas Vancānes un Karīnas Saidovas. Interesanti, ka komandas sastāvā pieteikta arī Liene Krauja, kura pēdējās sezonas spēlēja visnotaļ eksotiskajā Nīderlandes florbola virslīgā.

Apvienojoties virslīgai ar pirmo līgu, vadošo komandu pulkā atgriezusies arī Cēsu “Lekrings” komanda. Cēsnieces spēlēs ar gados ļoti jaunu komandu, taču lielākā daļa no spēlētājām jau aizvadījusi ne vienu vien sezonu sieviešu čempionāta apritē. Paredzams, ka komandas līdere vārētu būt Katrīna Dārta Kārkliņa, tāpat kā Liliāja Jakovicka un māsas Raseicevas. Pašlaik ārpus pieteikuma ir četras florbolistes, kuras karjeras lielāko daļu pavadījušas Kocēnu “Rubenes” kluba sistēmā un ja šīs meitenes varēs pieteikt čempionātam, domājams, ka cēsnieces arī nebūs tās, kas katrā cīņā dāļās punktus savām konkurentē.

Šīvakara spēle Ķekavas sporta namā paredzēta pulksten 18:00.