Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Rezultatīvais Degins atgriežas dzimtenē

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Rezultatīvais Degins atgriežas dzimtenē
Renāts Degins pēc spilgtās sezonas Šveicē, atgriežas dzimtenē
Foto: Floorball.lv

Spilgtu sezonu aizvadījušais jaunais latviešu florbolists Renāts Degins nākamajā sezonā atgriezīsies Latvijā un pievienosies kādai no vietējām komandām.

Aizvadītajā sezonā Latvijas U-19 izlases florbolists Renāts Degins bija devies uz Šveici, lai pievienotos "Floorball Thurgau" komandai, pārstāvot to gan Šveices čempionāta U-18, gan U-21 čempionātos. Klubs spēlēja otrajā spēcīgākajā līgā, izvirzot mērķi iekļūt spēcīgāko komandu pulkā, ko sekmīgi paveica abas minētās jauniešu komandas. Būtisks palīgs bija arī Degins, kurš U-18 turnīrā 15 aizvadītajās spēlēs izcēlās ar 45 (29+16) rezultativitātes punktiem, bet U-21 turnīrā viņam 20 spēlēs 33 (10+23) rezultativitātes punkti. Lieki piebilst, ka abās komandās latvietis bija viens no rezultatīvākajiem.

Nākamajā sezonā Degins gan vēl nespēlēs spēcīgākā Šveices junioru līgā, jo nolēmis uz vienu sezonu atgriezties Latvijā. Tas saistīts ar faktu, ka nepieciešams pabeigt skolu, lai pēc tam, ļoti iespējams, atkal dotos leģionāra gaitās.

Pašlaik vēl nav zināms, kura kluba rindās Renāts Degins uzsāks jauno sezonu, taču ļoti iespējams, ka tas būs viņa iepriekšējais klubs "Ķekava'.

     [+] [-]

, 2018-07-20 16:30, pirms 6 gadiem
Vai nu Degins ir baigi labs, vai nu Šveicē neviens nemāk spēlēt florbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja