Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Berga un Ragovskis

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Berga un Ragovskis
Ieva Berga un Jānis Ragovskis
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) kārtējo reizi paziņojusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1.līgas mēneša labākos spēlētājus – janvārī par tādiem atzīti komandas LiepU uzbrucēja Ieva Berga un "Apelsīns/Talsi" uzbrucējs Jānis Ragovskis. Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu Sporta Punkts.

Sieviešu florbola komanda LiepU ar uzbrucēju Ievu Bergu sastāvā janvārī aizvadīja četras spēles, visās svinot uzvaru. Liepājnieces savā laukumā divas reizes sakāva "Līgatni" – 14:1 (Bergai 4 (3+1) punkti) un 9:3 (Bergai trīs goli), kā arī viesos ar 16:7 sagrāva "Krustpili" (Bergai 5 (4+1) punkti un labākās spēlētājas balva) un ar 5:3 uzvarēja "Irlavu/Tukumu" (Bergai viens vārtu guvums). Šosezon 18 spēlēs Ieva Berga guvusi 52 (34+18) punktus un ir rezultatīvākā savā komandā, bet visā līgā sestā labākā. Viņas pārstāvētā komanda LiepU ar 45 punktiem turnīra tabulā ieņem 2.vietu.

Arī vīriešu florbola komanda "Apelsīns/Talsi" pagājušajā mēnesī izcīnīja četras uzvaras četros mačos. Uzbrucējs Jānis Ragovskis palīdzēja kaldināt talsenieku trīs panākumus – viesos pār "Saulkalni" ar 8:4 (Ragovskim trīs rezultatīvas piespēles), savā laukumā pār "Madonu" ar 11:4 (Ragovskim 4 (3+1) punkti un labākā spēlētāja gods), kā arī viesos pār "Pēdu nav" ar 10:6 (Ragovskim 2 (1+1) punkti). Jānis Ragovskis ar 17 spēlēs gūtiem 40 (26+14) punktiem ir rezultatīvākais savā komandā, bet visā turnīrā – ceturtais labākais. Komanda "Apelsīns/Talsi" 19 spēlēs guvusi 44 punktus un Centra grupas turnīra tabulā ieņem 2.vietu.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


, 2015-02-20 09:19, pirms 9 gadiem
Ritvars varēja pacensties un un minēt, ka Jānis ir tikai 14 gadus vecs!!!
Latvijas Florbola savienība » LV »...
, 2015-02-20 11:34, pirms 9 gadiem
LXI rakstīja: Ritvars varēja pacensties un un minēt, ka Jānis ir tikai 14 gadus vecs!!!
http://www.floorball.lv/lv/2014/chempionats/v1/speletajs/4131-janis-ragovskis
labāk būtu teikt 14 gadus jauns.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Toms Akmeņlauks ar komandu un faniem, foto: Monta Učelniece (FK Talsi)

Akmeņlauks sasniedz 1000 punktus, neizslēdz iespēju paspēkoties par Blinda rekordu

Svētdien vakarā tiekot pie divām piespēlēm Cēsīs, “Talsu NSS/Krauzers” komandas kapteinis ne vien sekmēja savas komandas pārliecinošu 10:2 uzvaru, bet arī kļuva vien par sesto spēlētāju līgas vēsturē, kurš iekrājis 1000 rezultativitātes punktus.
"SV Wiler-Ersigen" dramatiskā veidā sasnieguši pusfinālu, foto: Fabrice Duc

“Wiler” uzvar septītās spēles papildlaikā, iekļūstot pusfinālā

Dramatiskā veidā Šveices spēcīgākās florbola līgas pusfinālu sasniedzis titulētais “SV Wiler-Ersigen’, kas vien ceturtdaļfināla sērijas septītās spēles papildlaikā pierādīja savu pārākumu par “Tigers Langnau”, uzvarot ar 3:2.