Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Garklāva gūst uzvaras vārtus, čempionāts tiek apturēts

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Garklāva gūst uzvaras vārtus, čempionāts tiek apturēts
Līga Garklāva (#91)
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Pie retas uzvaras Norvēģijas spēcīgākajā florbola līgā ticis Līgas Garklāvas pārstāvētais “Gjellerasen”, kas spraigā mačā ar 7:6 pieveica “Sveiva”. Turpinājums kādu laiku nebūs, jo Norvēģijas čempionāts ir apturēts.

Pirms abu komandu savstarpējās spēles “Sveiva” ar 13 punktiem ieņēma ceturto vietu turnīra tabulā, kamēr “Gjellerasen” atpalika par pieciem punktiem, esot piektajā pozīcijā. Neskatoties uz to, Garklāvas pārstāvētā vienība prata izmantot sava laukuma priekšrocības un svinēja panākumu ar rezultātu 7:6 (1:2, 2:2, 4:2). Latviešu florboliste vispirms otrā perioda vidū ar vārtu guvuma sadeldēja deficītu līdz 3:4, bet 44 sekundes pirms pamatlaika beigām tieši Garklāva guva uzvaras vārtus mačā. Tāpat jāpiezīmē, ka izlīdzinājumu “Gjellereasen” bija panākušas vien 16 sekundes iepriekš. Pēc šīs spēles “Gjellerasen” atstatumu līdz “Sveiva” komandai sadeldējusi līdz diviem punktiem, vienlaikus pēdējā vietā esošo “Sarpsborg” apsteidzot jau par astoņām “acīm”. Garklāva šosezon 13 mačos iekrājusi 14 (8+6) rezultativitātes punktus, esot visa turnīra 14. rezultatīvākā florboliste. Savā komandā viņa ir uzbrukuma līdere.

Jāpiezīmē, ka pašlaik nav zināms, kad komandas atkal dosies laukumā, jo, ņemot vērā straujo Covid-19 izplatību, Norvēģijas valdība ir nolēmusi aizliegt sporta sacensības vismaz līdz 2. februārim. Komandām ir atļauts aizvadīt treniņus gan iekštelpās, gan brīvā dabā bet nav aizliegts aizvadīt spēles. Tā rezultātā uz vēlāku laiku pārcelta arī Diānas Isjominas pārstāvētā “Tunet” kluba šovakar paredzētā mājas spēle pret “BMIL” vienību.

     [+] [-]

, 2021-01-20 13:44, pirms 3 gadiem
"Komandām ir atļauts aizvadīt treniņus gan iekštelpās, gan brīvā dabā bet nav aizliegts aizvadīt spēles. "

Īsti nav skaidra doma