Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

"Ogres Vilki" rāda raksturu un sakauj "LU/FS Masters"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ogres Vilki" rāda raksturu un sakauj "LU/FS Masters"
FK "Ogres Vilki"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Par Latvija čempionāta florbolā vīriešu 1. līgas līderiem kļuvuši FK "Ogres Vilki" florbolisti, kuri, savā laukumā tiekoties ar komandu "LU/FS Masters" (Rīga), ne vien spēja lauzt spēles gaitu, bet arī sagrāva savus pretiniekus ar 10:4.

22.janvārī "Ogres Vilki", kas tobrīd bija turnīra vicelīdere, Ogres 1.vidusskolas sporta hallē uzņēma Rīgas "LU/FS Masters". Lai arī rezultātu jau 3.minūtē Toma Rislinga personā atklāja mājinieki (1:0), pirmā perioda izskaņā, kad vadībā ar 3:2 atradās viesi, uz noraidīto soliņa sēdēja veseli četri mājinieki uzreiz. Rīgas komandai savu skaitliskā vairākuma priekšrocību izdevās izmantot tikai vienu reizi - 19.minūtē, kad vārtus guva Artūrs Punculis (4:2). Neiespējami iedomāties, ka tas bija "LU/FS Masters" pēdējais gols šajā mačā, jo otrās trešdaļas laikā ogrēnieši iemeta sešus bezatbildes vārtus (8:4), bet pēdējā periodā noapaļoja rezultātu līdz 10:4.

Pa četriem punktiem uzvarētāju labā guva Toms Rislings un Elvijs Jankovskis, ar "hat-trick" izcēlās Kārlis Krastiņš, bet labākā spēlētāja balvu saņēma Edgars Birkenfelds, kura kontā divi goli. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Nilu Rumbu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pēc šīs uzvaras FK "Ogres Vilki" ar 45 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas pirmo rindiņu, par vienu punktu apsteidzot komandu "Lielvārde/Fans", kam viena spēle rezervē. "LU/FS Masters" ar 31 punktu ieņem 5.vietu.

FK "Roja Rauda Print" viesos ar 5:1 uzvarēja "Kuldīgu". Uzvarētāju labā pa diviem goliem iemeta Roberts Fārenhorsts un Nauris Kviesis, kuram tika labākā spēlētāja balva, bet rojenieku vārtsargs Andris Eglītis atvairīja 25 pretinieku metienus. Par labāko starp kuldīdzniekiem atzina goda vārtu autoru Ģirtu Zirni.

FK "JeNo" viesos ar 9:6 apspēlēja "Madonu", kas mača vidū vēl atradās vadībā ar 5:3. Ar "hat-trick" Jelgavas novada komandā izcēlās Maksims Krilovs, pa 3 (1+2) punktiem Edgaram Lapkovskim un Artis Leinišam, kurš tika atzīts par labāko savā komandā. Divus golus iemeta Kaspars Lisovskis. Par labāko FK "Madona" rindās atzina Edgaru Gailumu, kuram 4 (2+2) punkti, ar 2 (1+1) punktiem izcēlās Sandijs Kalniņš.

Vēl "Kuldīga" savā laukumā ar 4:2 pārspēja "RSU/Babīti". Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Krists Bergmanis, kurš izcēlās ar diviem rezultatīviem metieniem, viņa komandas biedram Ģirtam Zirnim 2 (1+1) punkti. Par labāko starp babītiešiem atzina Edgaru Poņemecki, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās.

"Irlava/Avant" viesos ar 10:3 sagrāva Kocēnu komandu "Rubene-1". Pa 2 (1+1) punktiem uzvarētāju labā guva Daumants Purlīcis un Klāvs Fogels, par labāko spēlētāju atzina divu vārtu autoru Raiti Pastaru, trīs goli Reiņa Duksīša kontā, bet rezultatīvākie ar četriem punktiem katram bija Mairis Vasiļauskas un Toms Zālmanis. Labākā spēlētāja balvu Kocēnu komandā saņēma vienu vārtu autors Agnis Sobažeks.

Turnīra vicelīdere "Lielvārde/Fans" viesojās Cēsīs, kur ar 10:4 sakāva vietējo "Lekringu". Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Mārtiņu Kavosu, kurš atvairīja 29 pretinieku metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (3+1) punktiem bija Valters Cīrulis, 3 (1+2) punkti Rūda Žukeļa kontā, divus golus iemeta Artūrs Mudelis, bet Ralfs Jonikāns savāca 2 (1+1) punktus. Par labāko starp cēsniekiem atzina Robertu Vikštremu, kurš ar rezultativitāti gan neizcēlās.

Visi spēļu rezultāti: ŠEIT

Turnīra tabula: ŠEIT

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī atrodas divi FK "Ogres Vilki" pārstāvji - Elvijam Jankovskim ir 64 (33+31) punkti, bet Tomam Rislingam - 60 (39+21) punkts. 3.vietu ar 51 (29+22) punktu ieņem Krists Paulovičs (LU/FS Masters), bet 4.vietā vēl viens ogrēnietis - Kārlis Krastiņš, kuram 49 (33+16) punkti. Starp vārtsargiem vislabāk veicies Reinim Mizgam (Irlava/Avant), kurš atvairījis 86.18% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 12:59, pirms 7 gadiem
Ķekšīša pēc šis raksts ir? Booring!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-25 13:06, pirms 7 gadiem
piejoda rakstīja: Ķekšīša pēc šis raksts ir? Booring!
kapēc ķeksīša pēc?
Tad jau te lielākā daļa rakstu ir ķeksīša pēc
Manuprāt ļoti labi, ka ir spēļu kārtas apkopojums pārskatāmā formā.

  -1 [+] [-]

, 2017-01-25 13:30, pirms 7 gadiem
Number 0 rakstīja: kapēc ķeksīša pēc?
Tad jau te lielākā daļa rakstu ir ķeksīša pēc
Manuprāt ļoti labi, ka ir spēļu kārtas apkopojums pārskatāmā formā.
Piekrītu,labi ka vispār raksta, bet pārāk virspusēji(Ķeksīša pēc!)