Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Mārtiņjēkaba un Blumfelds

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Sporta Punkts mēneša spēlētāji – Mārtiņjēkaba un Blumfelds
Niks Blumfelds un Klinta Mārtiņjēkaba
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi Latvijas čempionāta sieviešu un vīriešu 1. līgas pagājušā mēneša labākos spēlētājus. Šo godu nopelnījuši divi uzbrucēji - Klinta Mārtiņjēkaba no Cēsu "Lekringa" un Niks Blumfelds no "LIELVĀRDES/FANS". Balvas laureātiem tiks pasniegtas sadarbībā ar uzņēmumu "Sporta Punkts".

Sieviešu florbola komanda "Lekrings" (Cēsis) ar uzbrucēju Klintu Mārtiņjēkabu sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja četras spēles viesos, divās no tām svinot uzvaru. Cēsnieces vispirms ar 4:5 papildlaikā piekāpās Rīgas "FK NND/RJTC" (Mārtiņjēkabai četri vārti un labākās spēlētājas balva), bet pēc tam tās pašas pretinieces sakāva ar 10:4 (Mārtiņjēkabai 3 (1+2) punkti). Vēl "Lekrings" ar 6:0 sagrāva "Irlavu/Tukumu" (Mārtiņjēkabas kontā divi goli), bet jau nākamajā mačā piekāpās irlavniecēm ar 3:4 (Mārtiņjēkabai 2 (1+1) punkti). Šīs sezonas pēdējā spēlē cēsnieces ar "Rīgas Lauvām" cīnījās par bronzas medaļām, bet zaudēja ar 4:5. Arī tajā mačā par labāko spēlētāju "Lekringa" rindās tika atzīta Klinta Mārtiņjēkaba, kura guva divus vārtus. Visas sezonas laikā Klinta guva 30 (23+7) punktus un savā komandā bija otrā rezultatīvākā.

Vīriešu florbola komanda "LIELVĀRDE/FANS" ar Niku Blumfeldu uzbrukuma smailē martā aizvadīja trīs spēles, divās no tām svinot uzvaru. Pusfināla sērijas pirmajā mačā lielvārdieši savā laukumā ar 6:3 uzvarēja "FK Rīga-1" florbolistus (Blumfeldam 2 (1+1) punkti), bet atbildes spēlē pārspēja rīdziniekus pagarinājumā - 7:6 (Blumfeldam 4 (2+2) punkti. Finālā jaunajiem lielvārdiešiem tikai dažu sekunžu pietrūka, lai pieveiktu Kocēnu "Rubene-1", tomēr šoreiz jāsamierinās ar zaudējumu pagarinājumā - 5:6 (Blumfeldam 2 (1+1) punkti). Šosezon Niks Blumfelds guva 34 (23+11) punktus un ir trešais rezultatīvākais savā komandā.

Sporta Punkts

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...