Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:277, Did:0, useCase: 3

Jaunizveidotais FBK SĀC ar ambīcijām jau pirmajā sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Jaunizveidotais FBK SĀC ar ambīcijām jau pirmajā sezonā
FBK SĀC gatavi 1.līgas turnīram
Foto: FBK SĀC

Jaunajā sezonā Latvijas florbola čempionāta 1.līgā debitēs jauns klubs FBK SĀC, kuri sezonai gatavojas ļoti nopietni, nokomplektējot pietiekami konkurētspējīgu sastāvu.

Saulkrastos aizvadītajā sezonā spēlēja komanda "Saulkrasti", kas gan bija uzskatāms par "Ogres vilku" fārmklubu un ar Saulkrastiem gandrīz vienīgā saistība bija apstāklī, ka šī vienība mačus aizvadīja Latvijas kūrortpilsētā. Jaunajā sezonā Latvijas čempionātā debitēs komanda FBK SĀC, kas turklāt ir saņēmusi Latvijas florbola savienības atļauju uzreiz spēlēt Latvijas čempionāta 1.līgas turnīrā.

Starpsezonu periodā FBK SĀC piedalījās tradicionālajā vasaras florbola turnīrā "Czech Open", vienlaikus turpinot komplektēt sastāvu, lai cienījami varētu debitēt valsts čempionātā. Aizvadītajā sezonā šā kluba jaunieši (startējot ar nosaukumu FK "Ādaži") kļuva par Latvijas čempionāta zēnu U-14 otrās divīzijas čempioniem. Daļa šo jauniešu iekļauti komandas virknējumam šīs sezonas turnīrā, bet skaidrs, ka bija nepieciešams vērā ņemams sastāvs.

To izdevies atrast, jo par līderiem varētu kļūt brāļi Alvis un Toms Dāles, kuri pievienojušies no izjukušā FK "Rīga". Komandā spēlēs arī Ģirts Lūsis un Mārtiņš Neilands, kuri bijuši kluba treneri. No jau sen neeksistējošā kluba "Rīgas Sargi" iegūti Mareks Vaiskovičs un Normunds Vaivads, bet no "Rockets" pievienojušies Ivo Videjus un Jānis Boroduška. Savukārt no "LU/FS Masters" Saulkrastu komanda ieguvusi Arti Ancānu un Alenu Jankovski. Vai šāds sastāvs spēs cīnīties par vadošajām vietām 1. līgā, pašlaik grūti spriest, taču par punktu dāvātājiem, kā tas nereti notika pērn ar "Saulkrasti" klubu līmeni zemāk, FBK SĀC noteikti nekļūs.

     [+] [-]

, 2017-09-14 14:47, pirms 7 gadiem
Ja jau klubs ar ambīcijām, tad kādēļ uzreiz neleca iekšā virslīgā? Pirmo reizi redzu, ka klubs, kurš 2. līgā paliek pēdējā vietā, tiek spēlēt līmeni augstāk?! Vai tagad jebkurš, kuram uznāks vēlme spēlēt kur vien gribas, tiks pie federācijas akcepta? Absolūti nekāda sportiskās konkurences ievērošana!

     [+] [-]

, 2017-09-14 15:02, pirms 7 gadiem
Number 0 rakstīja: Ja jau klubs ar ambīcijām, tad kādēļ uzreiz neleca iekšā virslīgā? Pirmo reizi redzu, ka klubs, kurš 2. līgā paliek pēdējā vietā, tiek spēlēt līmeni augstāk?! Vai tagad jebkurš, kuram uznāks vēlme spēlēt kur vien gribas, tiks pie federācijas akcepta? Absolūti nekāda sportiskās konkurences ievērošana!
Sen jau zinām fakts, ka Ilvim pietrūkst naudas gada beigās. Katru gadu baumas klīst, ka tiesnešiem nav nomaksātas algas par spēlēm!

Vispār vajadzētu federāciju nomainīt, savādāk florbols nogrims, tā pat kā Latvijas Futbols!

     [+] [-]

, 2017-09-14 17:39, pirms 7 gadiem
Par Osīti un Vaivadu, kas ir uzauguši Ādažu florbolā un pērn spēlējuši nu jau izjukušajā FK Rīgā virslīgā ne vārda??? Ja jau piemin Dāles, spēlētājus no ex "Rīgas Sargiem", tad jau šie abi arī ir cienījuši būt pieminētiem rakstā. Bs